Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány így reagálna?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal akinek pár nap után elmondtam h meghalt anyukám (mert kérdezősködött a csálodmról) és ezért megszakított velem minden kapcsolatot 

Miért?????? 

15/f

2013. jan. 26. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Dave te vagy az?
2013. jan. 26. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Én konkrétan megpróbálnálak megvigasztalni, elég rossz lehet neked így is.
2013. jan. 26. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a Dave??

Kérdező: felejtsd el a csajt, ha ekkora tahó. Majd találsz normálisat!

2013. jan. 26. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem azért mondanám el h sajnáltassam magam csak olyan jó erről beszélni mással..
2013. jan. 26. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal lehet meg a lany is.

Ez szamodra egy nagyon komoly dolog, amit fel kellett dolgoznod. Lehet, hogy a lanyt hirtelen tulterhelte ez az uj informacio es egyszerüen nem tudja, hogy erre hogyan reagaljon, mit illene/kellene mondania. Es lehet, hogy hülyenek erzi magat es amig nem kapott ertelmes valaszt a GYK.hu-n, addig probalja elkerülni a talalkozast.

Normalis embernel nem hiszem, hogy ezt valamilyen negativumnak tartja veled szemben es ezert nem akarna többe talalkozni. Ebben az esetben viszont jobb neked, ha ilyen erzeketlen ember nem kerül közel hozzad.

2013. jan. 26. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!