Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokan írják hogy a való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan írják hogy a való életben ismerkedjek és ne az interneten. De hát a való életben mégis hol?

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 09:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utcán, megállóban megkérdezel valamit, pl. hol találsz egy McDonald's-ot stb. Aztán beszélgettek, megjegyzed hogy milyen csinos, esetleg hogy szexi. (Már ha fiú vagy, gondolom az vagy.)

Áruházakban megkérdezed, hogy nem tudja-e hol van a Nutella stb., eladókkal is lehet ismerkedni.

Fitnesztermekben is lehet, ott is van közös téma.

A bulikban nem nagyon érdemes, mert ott a legtöbb csaj eleve pasilekoptató üzemmódban van.

2013. jan. 26. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
A neten való ismerkedés nem olyan gáz. Csak óvatosan kell csinálni. :)
2013. jan. 26. 10:11
 13/18 ASOT ***** válasza:

eladónál árufeltöltőknél segítséget kérve majd megköszönve meghívni egy kávéra vagy valamire.

vásárlóknál amilyen osztályon vagy mondjuk ha nő az illető akkor megkéri a pasit h levenné e azt onnan, vagy neharagudj segítenél hogy áll ez a ruha nagyon bénán vagy stb, vagy a csajtól h szerinted lány babaruhánál melyiket érdemes melyik méret a jó, vagy szintén ruha miatt, a végén mindig meg lehet hívni valamire.

Szóval ugyanúgy eladóktól és vásárlóktól is lehet segítséget kérni.

Ha egyedülálló és tetszel neki és szimpatikus vagy akkor meg akar ismerni és igent mond.

minden osztályon oda lehet menni valamivel.

ÉS el lehet menni heti 3-4x is oda váráolni 1-1,5 órát is eltölteni elég ha az ember egy üdítőt vesz ami nagyon magason van vagy nagyon nehéz meg vesz 2 brióst..

2013. jan. 26. 10:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezert kell jo ismeretsegi korod legyen es "relative sok" baratod. Akarhogyis nezzuk a legjobb ismerkedesi lehetoseg az ember! Nem a helyet kell keresni ahol uj emberekkel ismerkedhetsz meg, hanem a haverjaidon keresztul ismersz meg ujakat. Ha pl elmessz egy buliba es a fel bandat ismered a masik felet is siman megtudod ismerni erolkodes nelkul, viszont ha nem ismersz senkit sokkal nehezebb, de nem lehetetlen es ez ervenyes az elet barmely teruletere!
2013. jan. 26. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
nettel sincs semmi gond sztem. Csomó randit összehoztam már egy oldalon keresztül, aztán lett pár hosszabb-rövidebb dolog, bár legtöbb alkalommal nem lett második randi. De legalább megtanultam tök lazának lenni az első találkozásokkor
2013. jan. 26. 11:59
 16/18 A kérdező kommentje:

Az hogy bárhol lehet ismerkedni egy elég könnyű válasz erre a kérdésre, olyan mintha azt írnád hogy a Földön.

Nekem sincs semmi bajom a netes ismerkedéssel, egész jól haladok benne ha van érdeklődés a másik fél részéről is (facen, itt gykn, chateken, társkeresőkön).

A bulizást nem ítélem el egy az egyben mert lehet hogy egy hozzám hasonló lány kínjában elmegy bulizni a barátnőivel mert máshol ő sem tud ismerkedni, de nem ez a gyakori.

A sportról és a közös hobbikról annyit hogy csak a barátnőszerzés céljából nem kezdenék bele, szóval ez csak akkor működik ha érdekel is maga a hobbi. Gondolkozom az úszáson, ott talán akadna lehetőség ismerkedni.

Sulimban nem találtam olyan lányt aki felé szivesen közelednék.

Áruházak, boltok is olyanok hogy ismerkedési céllal nem indulok el vásárolni.

Az utcára sem megyek ki ismerkedési céllal, egyébként szerintem az utca nagyon rossz hely az ismerkedésre. Aki szerint jó az próbálta már és volt is sikerélmény??

2013. jan. 26. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Én vonaton, pályaudvarokon, reptereken ismerkedtem már össze annyi pasival, hogy össze se tudnám most hirtelen számolni.
2013. febr. 9. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Állatkert, majomketrec. Ott vannak a legjobb csajok. Csak be vannak zárva. De beszélgetni tudsz velük.
2014. febr. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!