Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó reggelt Nektek! A megszokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AndreaMariann kérdése:

Jó reggelt Nektek! A megszokott kérdés: Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt nekem egy kicsi párom,akibe szerelmes voltam,mint az állat.Nem voltunk egymásra jó hatással,de tökéletes volt az egész,intelligens volt,szinte sosem veszekedtünk.Egyedül a drog árnyékolta be a kapcsolatunkat,de az elég durván.Az ő részéről.Tavaly februárban elhagyott elég csúnya módon és kiment Németországba.Teljesen bezombultam,nem tudtam azután szeretni senkit sem.Most alakul egy kapcsolatom nagyon lassan,egy régi jó barátommal.Nehéz ügy ez,mert mindketten tele vagyunk gondokkal mostanában és félelmekkel a szerelmet illetőleg is.Kezdem egyre jobban szeretni,az a helyzet,még a h*lye buggyos gatyáját is,amiben alszik.

Nos,írt nekem február óta MOST a volt barátom,hogy találkozni akar.Nagyon megijedtem.Hánytam az idegességtől.Életem szerelme volt.Csúnyán bánt velem.Nem tudom,akarom-e látni.

Ugye nem akarom látni?

2013. jan. 26. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben kicsit sem akarnám látni. Hacsak azért nem, hogy leköpjem.

Szerintem te ne találkozz vele. Legalábbis egyedül semmiképp.

Ha mégis tali lesz akkor vigyél magaddal valakit aki a "legjobb barátod" és "mindent tud" rólad. (remélem ezt nem kell magyarázni miért...) Így ha gáz van, talán ki lehet menekülni a bonyodalomból...

25F

2013. jan. 26. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem akarod látni.

Rendes, normális pasik felé nyitsz, és boldog leszel egy nagyszerű férfi mellett.

"Nem ezek azok a robotok, amiket keresnek." :)

2013. jan. 26. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sűrgősen fordulj pszichiáterhez, ha te az idegességtől hánysz. Ugyanis ilyen esetbe nem pasikkal kéne foglalkozod, hanem azzal, hogy a zilált lelki nyavajád meggyógyuljon.

Arról már ne is beszéljünk, hogy az ember nője, nem fekszik le egy baráttal és nem alszik vele.Alapból.

A barát az barát kategória illenék ezt a kategóriát megismerni, hogy ne bakizz ekkorát:)

2013. jan. 26. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:

felejtsd el a volt pasidat,és bújj az ágyba a buggyos gatyesz mellé ;)

de komolyan,egy ilyen kapcsolat csak megkeserít

2013. jan. 26. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!