Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek simán összejöhetünk?
Van egy lány akit interneten ismertem meg, össz 5-ször randiztunk, legutóbb már úgy mint "barátok" találkoztunk a héten. Azelőtt a szilvesztert töltöttük együtt, és utána elmondta, hogy nem tudom kierőszakolni az érzelmeket, ő kedvel engem, de csak barátként. Én picit nehezen, de jórészt túlléptem magam rajta, annál is inkább mivel megismertem már valakit a 3 hét alatt, akivel most találkoznék, fogok is, de különösebben már nem érdekel. Ennek oka is van. Ugyanis az első lány, akivel kedden taliztam "barátként" elárulta nekem 1 napra rá, hogy nem vagyok neki közömbös és őrlődött szilveszter óta, hogy vajon jól tette-e, hogy nemet mondott nekem. Az exbarátja egy f*sz volt, mivel megcsalta, és titokban volt egy másik kapcsolata, múlt nyáron szakítottak. Ő azt mondja nekem, hogy félt közel engedni magához a csalódás végett.
Még véletlenül azt is kibökte nekem chat-en, hogy "bánná, ha nem próbálnánk meg". Most még sűrűbben beszélünk egymással, szilveszter óta először és az előbb mondtam neki, hogy már várom, nem kicsit, hogy találkozzunk, azt mondta, hogy ő is...
Semmi más nem jár az agyamban, csak ő, és az hogy megcsókoljam, és együtt folytassuk. Nektek mi a véleményetek erről az egészről? (23/F)
Bukott ügy az egész! Ott lett a másik lány és gyorsan elkezdte marni a kiscsaj ego-ját, hogy már nem fogod körbe ugrálni! Hagyd a franca, mert a lány nem is hűséges fajta és sajnos tipikusan a par..okra bukik!
Hagyd a répába és keress mást szerintem! De ez férfi szemlélet és még korunk is nagyjából egyezik! Nekem is volt ilyen, szóval tapasztaltam már hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!