Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha túl komolytalanok vagyunk?
Én még sose voltam ilyen boldog, mióta együtt vagyunk csak nevetünk folyton, hülyéskedünk, mindenféle gyerekes dolgot csinálunk (mármint úgy értve gyerekes, hogy a kisgyerekek csinálnak ilyen elfoglaltságokat kb mint mi :D), sose szoktunk veszekedni, egyszer volt eddig problémánk, az is csak azért, mert félreértettük egymást, de meg tudtuk beszélni ezt is lazán, amúgy egyikőnk se problémázik semmin... szerintetek baj? Mert az ismerőseink nagyrésze szerint ez nem jó, hogy ennyire komolytalanok vagyunk, erre nem lehet így építeni egy kapcsolatot, picit én is elgondolkoztam most ezen, hogy vajon ez tényleg baj lehet-e. De mégis miben kéne komolyabbnak lenni szerintetek?
nem hiszem, hogy ennél jobban bárkivel is összeillenénk, mert tényleg mindenben ugyanazokat a dolgokat szeretjük és remekül elszórakozunk bármin. És már első pillanattól egyértelmű volt, hogy mi egy pár leszünk, mondhatni szerelem első látásra. :)
22 évesek vagyunk mindketten
Ezzel semmi baj nincs! :)
Ne mások mondják meg, hogy a ti kapcsolatotok milyen legyen. Üljenek ők fapofával a TV előtt! :)
Hajrá! ;)
Utsó, +1!
Én is, én is, én is irigy vagyok! :D
Mesélj, hogy pontosan miket szoktatok csinálni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!