Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom?
Hát, akkor beszéljünk őszintén...egy visszahúzódó lány vagyok, de csak a fiúkkal. A lányokkal tök jól kijövök. Nem azt mondom, hogy nem tudok kommunikációt létesíteni fiúval, mert szoktam beszélgetni néhány fiúval, csak a fiú osztálytársaimmal nem igazán...meg eléggé nehezen nyílok ki valaki előtt. Persze, ezt egy múltbéli sérelmemmel lehet magyarázni, de nem is ez a lényeg. Mert tudom, ha lenne barátom, akkor előtte megnyílnák, meg minden. De ahhoz kellene egy fiú is. És légyszi ne kezdjétek azzal, hogy túl fiatal vagyok mér, stb... 15/L
Jah, és még nem volt barátom soha, de tényleg nagyon szeretnék.
Én is így vagyok
15/f
FOREVER ALONE
én is nehezen nyílok meg ismeretlen előtt és még nekem se volt barátnőm 23 évesen.
neked még van időd :) elég normálisnak tűnsz, ez már plusz pont
Na már megint a rinya megy :)
15 évesek vagytok édes jó istenem...
Mert 4-es te hány éves vagy? :) És itt tengeted az életedet :)
És lehet jönni azzal h én is itt vagyok, igen nevetni :D Aki hiszi az hiszi aki nem az nem, meg van rá midnen esély h egy 60 éves kanos vén f*sz vagyok :D
Én is így vagyok vele! De figyu fiatal vagy még ..ráérsz még hidd el ,majd eljön a lovagod!
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!