Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális ha egy 43 éves pasi nem igényli a szexet? Több mint 20 éve vagyunk házasok, az utolsó 5 évben, kd 2 havonta vagyunk együtt. Számomra ez nagyon kevés, de neki nincs igénye még ennyire sem.

Figyelt kérdés
Felajánlottam a nyitott házasságot, de attól teljesen kiakadt. Azt mondja neki nem kell más, nagyon szeret, fogadjam el őt igy. A baj csak az, hogy én nagyon igényelném a szexet, lassan megőrülök a kielégitetlenségtöl. De ezzel nem nagyon foglalkozik, mert szerinte ez normális és igy érzi jól magát. Most komolyam 40 éves vagyok tényleg szex nélkül kéne élnem. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz.
2013. jan. 25. 08:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vajon megéri évek óta küzdeni? Ahelyett, hogy élnél?
2013. jan. 25. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:
semennyire.. vonj meg tőle te is vmit.. pl ha eddig főztél rá ne főzz rá, fogadjon el így, vagy ne öleld meg, ne adj neki csókot, ne moss rá, ne vasald a cuccait, ne csinálj neki semmit:D hátha rájön..
2013. jan. 25. 10:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van! Talán cserélnünk kellene :o))

Mi is idén leszünk 20 évesek, 16 éve házasok, 3 gyerekkel.

Rajta van jó pár kiló azóta, de ez engem egyáltalán nem érdekel. az öröm, amit nyújt, ugyanolyan tud lenni.

Persze, hogy a tizenéves korosztály nem tud tanácsot adni, fogalma sincs miről szól a házasság és mit jelent egy válás. Őket nem kell, hogy ez érdekelje - még.

Nem tudom mit lehet tenni. Mi többször megbeszéltük és néha sűrűbben csináljuk, aztán néha hónapokig szünet. Nekem is simán beleférne a napi 2-3, mint kezdetben.

Őt is lefoglalják a gondolatai - gyerekek, iskola, óvoda, számlák. Mi is gondolkodtunk a nyitott házasságon (nem kopik alapon), de nem tudjuk megtenni.

Nem függ a fáradtságtól. akkor is volt szex, amikor 12-14 órát dolgoztam naponta vendéglátásban és akkor is, amikor otthon melóztam még ennél is többet határidőre. A szex kikapcsolódás. Szüksége van rá mindenkinek. Neki is.

Ehhez nem elég, ha azt írom, hogy próbálj meg valami újat, mert az is csak először új. De akár bevállhat. Valahogy csábítsd el. Pl csináld azt, amit a pasik szoktak a nőkkel, kicsit itasd le, akkor enged a feszültségből. Vagy beszélj hozzá (ha nem is folyamatosan) úgy, hogy megmozgasd a fantáziáját! Pl. olyat főztem, hogy feláll a szerszámod! Találj ki valamit! Mutasd meg magad jobban, nagyobb kivágás, szabadabb testrész. Ha tudsz, vegyél szexibb ruhákat, fehérneműket. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, kezdj vele valamit és mutogasd neki a feneked, a hasad, a melleid, hogy milyen jó hatással van rád a fogyás vagy a mozgás. Ringasd a fenekedet előtte, de ne nagyon :o)

Ezek csak ötletek, de ezek engem mindig jobban ösztökélnek ahhoz, hogy megfogjam, megcsókolgassam, átöleljem, megsimogassam a fenekét és alányúljak, satöbbi. Ha ezek sem gerjesztenek benne semmit, ha nem figyel fel a női bájaidra, akkor orvosi problémája lesz. Persze ezt nem fogja elismerni. Mert ő is pasi, ismerheted.

43/F

2013. jan. 25. 12:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves apusi 69. Hidd el nagyon sok minden kipróbáltam már a szexis fehérneműtől, a szexmaszázsig, és valóban működik pillanatnyilag. De valahogy nem túl jó érzés ha ez a dolog csak egyoldalú, és nem kapok viszonzást. Nállunk már nem kicsik a gyerekek, midkettő bőven nagykorú, tehát már erre sem lehet fogni. Azt hittem ha eljutunk idáig majd ki tudjuk élvezni az élet adta lehetőségeket, de tévedtem. Még nem tudom hogyan tovább, felvetettem hogy menjünk párterápiára, hát nem arattam osztatlan sikert. Ja még csak annyit hogy nem vagyok igénytelen , még itthon is figyelek hogy csinos ápolt legyek, 164 cm és 54 kg vagyok. Természetesen nem olyan az alakom mint 20 éve, de azért nem is katasztrófális:-)
2013. jan. 25. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor éjjen a sör!!!!
2013. márc. 26. 03:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy álltok most? Így 4 év után? Változott valami?
2018. jan. 29. 20:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel!
2018. jan. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!