Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon többet szeretne tőlem?
van egy srác akivel már gimis korunk óta nagyon jóban vagyunk, ő az egyetlen fiú barátom, mindig mellettem állt, pasi ügyeimet is megbeszéltem vele, és ő is velem az aktuális b.nőivel kapcs. dolgokat!
de pár hete azt vettem észre mintha eltávolodna tőlem, és távolságot tartana,ha a barátommal megyek egy buliba akkor lelép amint meglát mindkettőnket, nekem nagyon fontos ő, kb 6 éve a legjobb barátom, mit tegyek most, pedig ő is egy nagyon klassz csajjal jár, akivel
szintén jóban vagyok, először észre se vettem ezeket a dolgokat, de amikor a b.nője is azt mondta h úgy érzi h már nem igazán jó a kapcsolatuk, pedig ő (lány) nagyon szereti akkor kezdtem el gondolkodni ezen!
vagy ezt csak beképzelem? ti mit gondoltok?
22L
Szerintem megkérdezheted tőle, ha ennyire jóban vagytok :)
Biztosan elmondja mit szeretne-vagy mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!