Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, hogy a párotok, barátotok, barátnőtök rajtatok kivül mással is lefeküdt (korábbi kapcsolatok)?
14
Akkor viszont a kérdésed teljesen félreérthető..
Most nem az számít hogy velem mit tett, nem feltétlenul rá gondoltam.. hanem érdekelnek erre a kérdésre a válaszok.
:)
"Lehet csak én vagyok ennyire hülye hogy zavar."
Igen te vagy a hülye! Nem szabad, hogy zavarjon! Mindenkinek van múltja neked is, neki is. De az múlt ... Egy kapcsolat a jelen megélése és a jövő építése. Nem a múlton - főleg másén - rágódás.
a férjemet nem zavarta hogy voltam másokkal is. ez a múlt. azért mondtam el neki mert kérdezte milyenek voltak a kapcsolataim. tisztában van azzal hogy mindenkinek van múltja, nekem is/ főleg mivel némileg idősebb vagyok nála. annak örül hogy már csak vele vagyok. ennyi:)
engem sem zavarna ha lett volna előttem valakivel (nem volt), bár örülök hogy én voltam/vagyok neki az első.
26/N
a férjem egyébként 23 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!