Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze (14)?
Én 17 vok és még én se csinlátam.Ne add fel,sokat járj ki bulizni és ismerkedj és csajozz.Az nem baj,ha vissza utasítanak,menj tovább előbb vagy utóbb bejön majd.
2009. aug. 31. 21:36
az ace ventura szánalmas, erőltetett stílus, nem is tudom hogy lehet azon röhögni. Szerintem vedd lazábbra a figurát, nem kell feltétlenül nyomni a szöveget. Sok lány azt díjazza. ha meghallgatod amit összelocsog, és közben pozitív megjegyzéseket mondogatsz, tehát helyeselsz. Nem kell egyfolytában poénkodni, mert unalmas, és könnyen kiismerhető lesz a stílusod. Akkor süsd el a vicceidet, meg a humoros megjegyzéseidet, amikor kell.
2009. aug. 31. 21:38
Szija :-)
Az a baj ha egy srác csak viccelődik a lányokkal akkor a lányok sose fogják komolyan venni a srácot,mer csak azthiszik barátkozni akar.Szal kell egy kis mersz.Bizti van olyan lány aki tetszik neked,annál be lehetne probálkozni,és ne csak viccelődj, a csajszi lássa h komolyan is tod venni a dolgokat.És amugy a lányok/nők többségét a kisugárzás meg a belső egyéniség sokkal jobban érdekli mint a hülye szöveg és a macsó külső.Csak akkor változtass magadon ha te is szeretnéd.
2009. aug. 31. 21:53
Figyu!Lehet,hogy a haverjaid csak hencegtek,ők se lehetnek ennyi idősen őrült tapasztaltak.Ezt én tapasztalatból írom(32 vagyok).Én 16 évesen csináltam először,addig nem is nagyon foglalkoztam a dologgal.Ha nagyon erőlteted,nem veszed észre azt a személyt,akivel érdemes kezdened.Haverkodj a csajokkal,poénkodj,szeretik a vicces pasikat,ne a külsődön parázz.Dumcsizz idősebb lányokkal is,akkor a te korodbeliek is tuti felfigyelnek rád.Sok sikert!
2009. aug. 31. 22:22
Ne foglalkozz azzal ,hogy mit mondanak masok.Sot ne is akarj magadra eroltetni valamilyen stilust csak emrt azt hiszed az jo.ADD ONMAGAD mindenkeppen,az majd meglatod idovel osszejon minden...korabban vagy kesobb:) Ne add fel..a probalkozas a lenyeg,es ha visszautasitanak akkor mi van? Tovabblepsz es uj proba...csak soha ne add fel...:)
2009. aug. 31. 22:44
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.Tehát új nap új lehetőség :).....
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baly ha önmagamat adom akkor én leszek az arctalan ember...egyszerüen viselkedési zavarom az , hogy ha nagyon jól érzem magam mindenfélét beszólok ami a fele társaságnak tetszik a másikfelének meg nem.Valahogy ezt szeretném átváltoztatni
8/11 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen időszakom amikor a beszólásaimmal egyeseket megnevettettem a többieket pedig megbántottam.
Aztán fordult velem a világ. 1 héttel később végig gondoltam mindent amit addig szó nélkül kimondtam.
Nekem sikerült.
Drukkolok neked:)
2009. szept. 1. 14:30
Szia!Na én egy pont ilyen pasival élek immár 10 éve(gyerekünk is van).Gondolkodás nélkül mondja a véleményét,nem agyal sokat azon,hogy mások mit szólnak ehhez.Örülj,hogy ilyen vagy!Később nagyra értékelik majd ezt a tulajdonságod(nem bújsz álarcok mögé).Légy türelmes,én imádom a párom!Ne akarj mindenkinek tetszeni,elég csak egynek,de annak nagyon!!!Szurkolok!
2009. szept. 1. 21:42
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod végre valami jó (De valami érdekes módon
elkeztem komolyodni)Örülök , hogy nem vagyok egedűl :)
Kapcsolódó kérdések: