Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a korkülönbség? Én beleszerettem, de Ő? :S 22/L
Ősszel fordítási és tolmácsolási munka miatt elmentem egy helyre dolgozni a fősuli mellett és decemberben a céges buli után összejöttünk a tulajdonossal. Ő sokkal idősebb nálam, de ne egy vén trottyot képzeljetek el, jár kondizni, tök jól néz ki,stb.
Az a gondom, hogy nem tudom mi lesz ebből a kapcsolatból. Nemrég vált el, azt mondta, hogy egyenlőre nem akarja lekötni magát, de nagyon kedvel engem, nagyon jó velem a szex,stb,stb. Sose alszunk együtt, sose akar eljönni velem sehova, azt mondja, hogy cikiznének a csoporttársaim miatta, a korkülönbség miatt.
Ugyanakkor karácsonyra vett nekem egy tabletet, illetve meghívott egy hétre síelni meg hasonlók.
Amikor rákérdeztem, hogy mi is van velünk, akkor annyit mondott, hogy ő most vált el, nem tud semmit ígérni, legyünk csak el, majd meglátjuk hogyan alakul. Beleszerettem. :S Nagyon jó vele a szex, még nem volt ennyire jó senkivel sem. Barátnőm szerint hülye vagyok, csak kihasznál, sok a korkülönbség közöttünk.
Én egy sima szexkapcsiban is benne lennék, de akkor nem reménykednék.
Vannak fura dolgok, pl. múltkor hívtam egy nehéz vizsga után, hogy elmeséljem mi történt, erre azzal vette fel a telefont : "Dolgozom, röviden, légy szíves!" És teljesen fa hangon. Este meg felhívott, tök kedvesen, kérdezte a vizsgát, stb, és mikor befejeztük, közölte, hogy már itt is van a ház előtt, feljön egy kicsit, ha nem bánom. Bókolt nekem, mondta, hogy mennyire hiányoztam, mennyire szexi vagyok. Szal elég furi ez így.
Nem tudom, mit érezhet, lehet, hogy csak fél?
8
Téged ennyire meghülyít a lóvé?
Nézd... szerintem elég egyértelműen kijelentette a szándékait azzal, hogy házon kívül sehova nem hajlandó veled menni, mivel tart attól, hogy megszólják. Ez 2 év múlva sem lesz máshogy és 5 év múlva sem, az idő nem áll meg, a korkülönbség mindig ugyanakkora marad köztetek. Szeret veled szexelni jó, meg veled lenni, ami akár burkoltan ugyanazt is jelentheti. Az, hogy napközben leráz folyton, szerintem nem vall túl nagy érzésekre. Ha csak a szüleimből indulok ki, ők is komoly munkahellyel rendelkeznek, de ha nem érnek éppen rá, akkor max kinyomják, vagy beleszólnak, hogy majd később visszahívnak és leteszik, majd egy óra múlva visszahívnak. Ha annyira élete része lennél ennek a pasinak akkor találna rád időt, felhívna ebédszünetében, vagy bármikor, nem csak este, amikor már bizonyos testrészei vezérlik hozzád...
Az meg hogy kapsz cserébe ezt azt, a világ legnagyobb parasztvakítása. Nagylelkűnek tűnik és úgyérzed érez irántad, különben nem venne drága ajándékokat, ő meg örül, hogy ennyire naív vagy és néhány ajándékkal maga mellett tarthat még úgyis, hogy kimondta, komolyan nem akar semmit.
13. Biztosan félreérthető voltam : ő elvisz engem ide-oda, de nem hajlandó eljönni velem az én társaságomba, mondván, hogy engem fognak megszólni. Pl. most szombatra meghívott élményfürdőzni, de szilveszterezni nem jött el a barátaimhoz.
Engem is zavar, hogy az esetek 90%-ban kb 54 másodperces lerázásban van részem, nem tudom, hogy jobb lenne-e, ha egyszerűen csak kinyomna. :S
Valóban naív vagyok, ezt nem vitatom. Eddig még csak két fiúval volt kapcsolatom, de ugye ők korombeli srácok voltak. Azért kérdezősködök itt, mert még sosem voltam ilyen helyzetben.
Parasztvakítás : igen, tudom, hogy az ő anyagi helyzetében kb semennyire nem számít egy közel 100.000 Ft-os tablet, de nekem igen is nagyvonalú gesztus. És azt nem értem, hogy annak ellenére, hogy nem akar elköteleződni, mégis miért gondoskodik rólam. Nem lenne kötelező neki, nálam sokkal jobbat is találhatna.
12. válaszoló :
Igen, persze, meghülyít a pénz. Azért , mert nekem/nekünk nincs. Az anyám egyedül nevel engem meg a 16 éves öcsémet, a tanári fizetése pont elég a ház hiteltörlesztésére, így minden munkát elvállal, hogy legyen rezsire, ételre, ruhára. A tesóm is dolgozik suli mellett, elég jó fizikuma van, pl egész ősszel fát hasogatott újgazdagoknak. Nyáron füvet nyírt, kertészkedett, stb, az otthoni munkák mellett. Az elmúlt 2 hétben meg eljárt havat lapátolni suli előtt. Kevés kamaszfiú csinálná utána, sztem.
Nekünk nem segít senki sem, csak egymásra számíthatunk. Az is nagy dolog, hogy nem kellett elmennem dolgozni, nem kell besegítenem a családi költségvetésbe, elég, ha magamat eltartom, tanulhatok. Nem, nem tudom kezelni a gazdagságot, mert nem ismerem az érzést. :S
11. válasz : tudom mit jelent a prostitúció, némelyik csoporttársam abból tartja el magát. De én nem! Sosem szexeltem azért, hogy kapjak érte valamit. Az anyámat meg ne vedd a szádra!
10. válasz : igen, naív vagyok, de a tapasztalatlanságom miatt nem kellene mindjárt leírni. Nem, nem tudom mit csinál, ezért kérdeztem. Igazándiból nálam sokkal szebbet, okosabbat is kaphatna, olyan igazi sikeres, befutott nőket. A külseje, a habitusa, az intelligenciája, egyszóval mindene lenyűgöző.
9. válasz. : Pontosan 46 évet töltötte be ősszel. De nem néz ki többnek 31-32 évesnél. Ezt még a barátnőm is elismerte.
13-as vagyok. Nekem eszem ágában nem volt bunkónak lenni, én egyszerűen csak így látom a dolgokat. Lehet túlzás, amit gondolok, de ez rád nézve nagyon nagyon rosszul is elsülhet és nem gondolom, hogy ki kéne várnod azt, amíg te teljesen beleszeretsz, ő meg majd rádvágja az ajtót.
Azt kell eldöntened, hogy eltudsz e határolódni a reménykedéstől és az érzésektől és tudsz-e úgy vele lenni, mint szimpla szerető, hogy csúnyán fogalmazzak: d*gópajtás. Miután te már érzel iránta, ezért ezt tényleg őszintén, ezerszer rágd át és ha döntésre jutottál, akkor ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy nem jó ez így, mert kezdesz beleszeretni és nem vagy te türelmetlen, de szükséged lenne valami iránymutatásra, hogy lát e esélyt a jövőben arra, hogy ebből komolyabb is legyen, avagy sem. Állj készen őszintén a nemleges válaszra is és mondd el neki a te szándékaidat is. Szerintem ez így fair mindkettőtökre nézve. Nem kell azonnal kijelenteni, hogy egy pár vagytok, de egy kis nyíl megjelenhetne, hogy kezdd feladni az érzelmeket és kezeld te is úgy mint szimpla szexpartner, avagy nyugodtan zúgj halálosan bele, mert nem fog "bántani".
Egyelőre szerintem élvezd te is a helyzetet. Neked is jó, neki is jó. Ha van időtök pl. szex előtt/után vagy biztos van olyan amikor nem dolgozik, akkor meg tudsz vele beszélgetni. Az a helyzet, hogy a pénzért meg kell dolgozni, a legtöbb ember nem a fáról szedi. Ahogy leírtad, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat dolgozik, más nő szerintem kizárva. Neki jelenleg ilyen az életvitele, ezt kell elfogadnod. Később biztos változni fog meg ha megpróbálsz beszélgetni vele akkor majd idővel megnyílik, de még a válást is fel kell neki dolgozni és ott vannak a gyerekek, gondolom az sem lehet könnyű.. biztos, hogy hiányoznak neki.
Biztos, hogy nagyon-nagy lelki trauma érte, valahogy segítened kell neki feldolgozni. Őszintén szólva én is egy hasonló munka után "futok", viszont szeretnék egy boldog párkapcsolatot is. És úgy érzem, hogy ez a kettő nagyon nehezen egyeztethető össze. De itt vagyok lassan 24 évesen, ha nem lesz normélis munkám, soha nem lesz házam.. kocsim még talán, de azzal sokat érek. Az évek elmennek a fejem felett. Ha dolgozok sokat, akkor időm nem marad, hogy egy lánnyal foglalkozzak. Szóval ez egy nagyon nehéz dolog. Ráadásul neki tartásdíjat is kell fizetni.
Mindenképpen sokat számítasz neki ha ennyire törődik veled, szerintem idővel majd lenyugszik, elfogadja a helyzetet és el fog veled menni mindenhova. Van egy olyan érzésem, hogy egy picit fél attól, hogy elveszít, de nem tudja vagy nem akarja elmondani. Nagyon jó, hogy vagy neki, ezt hidd el. És nem csak a szex miatt. Amikor olyan nyugodtabb a helyzet, akkor próbálj meg vele beszélgetni, de ne erőltess semmit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!