Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mit gondoltok a hatalmas darab emberekről? Soha nem tudtam hogy kinek tetszhetek és kinek nem. Estem már pofára, és ért már kellemes meglepetés is.197cm,150 kg, kopasz vagyok, általában fekete öltözékben.
Mackóóóóóóó. :-))))
Egyedül a kopaszság nem szimpi, de van az a személyiségjegy, amiért ezt is elnézem.
Imádom a mackókat.
Huhh, te jó ég, egy 197 centis pasit nehogymár le akarjatok fogyasztani 90-100 kilósra! Hogy piszkafa legyen???
Ehhez a magassághoz egy igazi férfi 110-120 kiló kb...
Tehát felesleg van, de nem drasztikus a magasságodhoz képest...
Előre soha sem fogod tudni, kinek tetszhetsz, és kinek nem... ezt az alacsonyabbak, vékonyabbak sem tudják előre..
Tanuld meg a testbeszédet, és figyeld a nőket a közeledben! Ez sok mindent elárul...
Vadidegen helyen pedig legyél gentlemen. Mosolyogva engedd előre a hölgyeket pl. Akkor rögtön veszik az adást, hogy nem vagy bunkó, akitől félni kell.
Kinek mi jön be, annyit mindenesetre elmesélnék, hogy nemrég ismertem meg az egyik legjobb barátomat. Hozzád hasonló alkat, mondjuk ő "csak" 120 kg. körüli.
De kopasz és állandóan fekete felsőben jár.
Én alapvetően nem külső alapján ítélek, értelmiségi nő vagyok, nincs rajtam semmi extrém, de egy másik legjobb barátom például tetovált és piercinges. Meg kell mondanom, hogy rá lehet leginkább számítani, áldott jó ember.
És a fent említett "mackó" is, a szíve mintha aranyból lenne. :) Amilyen ijesztő (lehetne) kívül, belül annyira kellemes.
Egyetlen egy mackósabb szerelem volt az életemben, ott abszolút nem dominált a külső, persze, azt is szerettem benne, a bensője megszépítette előttem.
Én is szeretem a mackós pasikat, nem szeretem, ha egy pasi alacsonyabb nálam és nem szeretem, ha vékonyabb! Az totálisan kiábrándít mindenből, valahogy taszítanak. Sok olyan ismerősöm van, aki magas és nagy darab, (akár "kövér", akár izmos), először mindig meglepődtem, de általában az ekkora emberek olyan jámbor, és szeretetre éhes kis jószágok tudnak lenni. Soha nem utasítanék el senkit a kinézete miatt, mert nem az számít (bár a mai világban kevés olyan ember látja így a dolgot, főleg a fiatalabbak, mert azoknak Brad Pitt kell, de majd rájönnek, hogy néha a szuper jó kinézet egy velejéig romlott embert is takarhat).
Vannak dolgok, amik sokkal fontosabbak. Mint például a kisugárzás, az hogy vicces és kedves legyél elhanyagolható, mert szerintem mindig mindenki megtalálja azt aki és megtalálod, azt az embert aki úgy ahogy van elfogad, és bejön neki a stílusod, úgy is látni fogod. Nem letámadni kell a lányokat, hanem felkelteni az érdeklődését, bár ilyen magassággal, nem sokat kell tenned, hogy észre vegyenek :)
Biztos vagyok benne, hogy kitartó kereséssel, megtalálod azt aki elfogad olyannak amilyen vagy, csak hát nem olyan egyszerű előkeríteni az olyan embert, aki meglátja a belső értékeket, mert ilyennel mindenki rendelkezik, akár mekkora is az adott ember. :) 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!