Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kit válasszak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek.20éves vagyok.2éve van barátom 27éves. Szeretem, de már nem szerelemből. Közben van a volt barátom aki26éves és sokszor gondolok rá. Néha sírok annyira hiányzik. Néha találkozunk is.2-t nem lehet egyszerre szeretni A 27éves barátom a szüleivel én,ami nem gond,de egy idő után zavaró lenne velük lakni.A barátom semmit nem tervez a jövőnkre,hogy esetleg külön laknánk szüleitől..a szülei egyáltalán nem támogatják..ezért nem csípem őket.A volt barátom is szüleivel él,de őket jobban kedvelem..ők életrevalóbbak..meg az exem jobban is néz ki,mint a mostani barátom..Anyumék nem támogatják a kapcsolatunkat,mert azt látják,hogy a barátom semmmit nem fog tenni,dolgozni és nem fogunk tudni könnyen megélni 2-en egy házban..a mai világban nehéz,de én nem tervezek a barátom anyjáékkal élni..meg a volt barátom is egyre jobban hiányzik :( Nem tudom mit tegyek..a barátom néha hiányzik néha sok..a volt barátomra meg sokat gondolok és hiányzik...
2013. jan. 23. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha a jelenlegi barátodba már nem vagy szerelmes, és ő sem tervezgeti a jövőtöket, az exed viszont nagyon hiányzik, nem kérdés! Bár ezt csak Te döntheted el, mi csak megerősíteni tudunk! :)
2013. jan. 23. 18:48
 12/15 A kérdező kommentje:
szerelmes nem vagyok az tény..ő tervezi a jövőt de már komoly szándékokkal pl esküvő..mit én még nem.saját házra nem tervez,pár év múlva..neki jó az hogy anyuciékkal élnénk..
2013. jan. 23. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Eleve az a szánalom, hogy belebonyolódtál úgy egy másik kapcsolatba, hogy még mindig az exedet szeretted. Mert nekem ne mondd, hogy most döbbentél rá, hogy még mindig az exed után rinyálsz. Én inkább szegény mostani pasidat sajnálom, hogy rád pocsékolt 2 évet az életéből, miközben te a volt pasid után vágyakozol. Gratulálok... :S
2013. jan. 23. 19:24
 14/15 A kérdező kommentje:
ne haragudj de ezzel nem értek egyet..2év..ez az első ilyen hosszú kapcsolatom..néha sok..fiatal vagyok és néha igenis szeretnék ismerkedni,élni az életemet.. meg nem t vagy vele,nem tudod miket csinál,tesz,mond néha a saját bnőjének..meg erőszakos..ha azt mondod neki "nem" nem érti meg..és most kezdett el hiányozni..ennyi..
2013. jan. 23. 19:28
 15/15 A kérdező kommentje:
mikor összejöttem a barátommal nem hiányzott az exem egyáltalán nem...de örülök,hogy te ezt ennyire tudod ;)
2013. jan. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!