Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igy elég gáz lessz nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy elég gáz lessz nekem előre érzem szval most ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint 1 hónapja mentünk szét a bnőmmel ráadásul nekem ő volt az 1.stb...nekem még mindig elég sok időre van szükségem hogy valamelyest felejteni tudjak csak ő leérettségizett és ma tudtam meg hogy abba a suliba jön szakmát tanulni ahova én is járok és ugyanarra a szakra és ez a szakma olyan hogy a 11,12,13.osok elég sokat vannak együtt melózni meg stb és ő ha minden igaz 11.ben kezd szval most ilyenkor mit csináljak?Hogy tudjam igy elfelejteni ha ilyen ez a szitu?Ti mit tennétek?Vagy volt már valaki hasonló helyzetben?Légyszi irjatok!!!

18/F

2009. aug. 31. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Én még 1 évig jártam ugyanabba a suliba,mint az exem. Kínos volt,bár csak szünetekben láttuk egymást,de a te helyzetedben...sajnállak. Szerintem,hogyha békességben váltatok el(úgy értem,hogy megbeszéltétek,hogy barátok lesztek ezután,tehát semmi veszekedés nem volt),akkor mikor találkoztok,mosolyogj rá,ha ödajön,nyugodtan beszélgess vele,mintha semmi sem történt volna. Majd idővel úgyi skönnyebb lesz.

Nyilván neki is furcsa lesz,hogy néha egy órára jártok,figyeld a reakcióit,hiszen azok is fontosak. Majd írj,hogy mi volt az első napon,és akkor többet tudunk segíteni :)

Sok sikert!

2009. aug. 31. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszi:)Csak az a gáz hogy nem éppen békésen az ő részéről...én igy éreztem sajna én meg csak néztem hogy mivan...na mind1 hosszú de azért köszi
2009. aug. 31. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul mindez msnen volt nem is személyesen...ennyit róla...
2009. aug. 31. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:

előző vok: mi is msn-en szakítottunk...úgy látszik,ez trendi :( Mi sem váltunk el valami békésen- hogy is mondta? "Ő egy törékeny madár a kalitkába zárva" :D úgyhogy kiengedtem a kalitkából. De mikor találkoztunk,köszöntünk egymásnak, néha odajött, max fél percet beszéltünk,aztán minden ment tovább a maga útján.

Próbálj úgy tenni,mintha nyugodt lennél,amikor lát,legyél hétköznapi,ne feszengj,akkor nem lesz semmi baj. Ne érezze,hogy figyeled (csak a szemed sarkából),gondolj arra,milyen hamar eljön majd a jövő év :) :)

2009. aug. 31. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Jövő év ezt hogy értetted?:)

Szerencsére most leszek végzős szóval remélem nem lessz gáz majd a vizsgáknál ő meg még marad utánam 2 évig ha minden igaz...

2009. aug. 31. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
azért mondtam,mert végzős vagy :)
2009. szept. 1. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát a mai nap tömören a lényeg hogy végülis egész jól elvoltunk segitettem neki eligazodni...stb meg ő irt rám reggel meg napközben irtam neki azt visszairt+irta hogy megvár mikor végeznek...stb együtt jöttünk haza...stb utána is együtt voltunk amig nem jött az ő busza...most lehet őrülten hangzik amit most mondok de visszaszeretném őt kapni...mikor összejöttünk kellett az előtt neki idő ehhez mert ő benne lassabban érnek ezek a dolgok szval ő ilyen tipus de olyan jó lenne ha minden a régi lenne csak nem tudom hogy kezdjek majd hozzá szerinted?Mert ahogy mondják ha az ember valamit nagyon szeretne bármit elérhet...és én őt szeretném visszahóditani:):$
2009. szept. 1. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszi a válaszokat
2009. szept. 1. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!