Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon boldogtalan párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldogtalan párkapcsolatban élek. De valami mégis "hozzá láncol". Mit tegyek hogy jobb legyen, vagy hogy le tudjam zárni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt,1,5 éve együtt is élünk.A szex az alkalomról alkalomra egyre pocsékabb.Nem is tudom mikor csókolóztunk utoljára.Mindig elhúzom a fejem sajnos,mert ledugja az egész felsötéstét majdnem,és zavar.Ezerszer elmondtam neki,de akkor se változtat rajta.A víz leszokott verni a "kanos" üzeneteitöl.Borzasztóan unalmasak vele az együttlétek.Utóbbi idöben nem is nagyon beszélünk egymással,mert "bezárult" elöttem.Régebben nyiltan beszéltünk mindenröl.De mióta kiakadtam rá hogy beteg dolog az hogy ö férfi létére velem d*gatja seggbe magát,azóta nem osztja meg velem a gondolatait,gondjait,örömeit.Azon kívül mindig mindent a "szájába kell rágni" hogy mit hogyan csináljon.Pl hogy mielött a szemetet leviszi,nézzen körül hogy ne kelljen többször fordulnia,meg ilyenek.Meg ö olyan hogy ö inkább szenved,minthogy akármit is tegyen a saját érdekében.Nemrég az is kiderült hogy meddö,és nem lehet neki gyereke.Azóta teljesen meg van hülyülve.èn már lemondtam a gyerektémáról,de ö még mindig azon "lovagol".Minden havibajom elött már tördeli szinte az újjait,hogy na megjön-e.Múltkor már nagyon mérges voltam,és azt mondtam neki hogy "ugyan mitöl lennék terhes,hiszen nem k*féltem félre.(ez nem volt szép,tudom).Bocsi ha hosszú lett.

Privát levelekre senkinek nem válaszolok,úgyhogy megkérek mindenkit,hogy itt tegye fel kérdését,vagy itt adjon tanácsot. 25/N

2013. jan. 23. 11:12
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Miért?Mi eza kérdés hogy mit kaptam töle?Egy parfümöt kaptam.Azt is leírjam hogy milyet?
2013. jan. 23. 11:45
 22/36 anonim ***** válasza:
Látszólag jelentéktelen kérdés volt, de a profilalkotáshoz elengedhetetlen. Feltéve, hogy van igényed ilyenre.
2013. jan. 23. 11:47
 23/36 A kérdező kommentje:
Egy Givenchy parfümöt kaptam töle.Nem azért mert arra vágytam,hanem azért mert csak annyit tudtam erröl a parfümröl hogy play,és megjegyeztem hogy milyen jó illata van,majd szeretnék egy ilyet.és ö addig járta a boltokat ameddig nem találta meg.
2013. jan. 23. 11:49
 24/36 anonim ***** válasza:
Aha, szóval Zsivansi (sic) Ebből arra lehet következtetni, hogy a barátod egy zsivány alkat, aki téged is megkárosít majd. Miért nem hagyod el, mielőtt nagyobb baj lenne?
2013. jan. 23. 11:55
 25/36 A kérdező kommentje:
jajj nagyon vicces.nem tudom mire célzol ezzel :(
2013. jan. 23. 11:57
 26/36 anonim ***** válasza:
Amúgy mi hozott össze titeket? A szexuális vonzalom? Az ne tévesszen meg, hogy ez szerelemként jelent meg. Őszintén...
2013. jan. 23. 11:59
 27/36 A kérdező kommentje:
Igen,a sexuális vonzalom hozott össze minket.Örökkétartó szerelemnek ígérkezett.De kb május óta csúszunk lefelé a lejtön sajnos,és nincs semmi ötletem hogy mit tehetnék.
2013. jan. 23. 12:03
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem van ötletem, de szinte biztos, hogy nálad nem működne. Olyan mély beidegződéseken kellene változtatnod, amikhez hozzányúlni se mernél. Jobb a mocsárban maradni, vagy inkább: egyszerűbb.
2013. jan. 23. 12:06
 29/36 A kérdező kommentje:
Leírnád az ötletedet,ha szépen megkérlek?
2013. jan. 23. 12:07
 30/36 anonim ***** válasza:
Igen, majd munkaidő után, estefelé.
2013. jan. 23. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!