Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon boldogtalan párkapcsolatban élek. De valami mégis "hozzá láncol". Mit tegyek hogy jobb legyen, vagy hogy le tudjam zárni?
2 éve vagyunk együtt,1,5 éve együtt is élünk.A szex az alkalomról alkalomra egyre pocsékabb.Nem is tudom mikor csókolóztunk utoljára.Mindig elhúzom a fejem sajnos,mert ledugja az egész felsötéstét majdnem,és zavar.Ezerszer elmondtam neki,de akkor se változtat rajta.A víz leszokott verni a "kanos" üzeneteitöl.Borzasztóan unalmasak vele az együttlétek.Utóbbi idöben nem is nagyon beszélünk egymással,mert "bezárult" elöttem.Régebben nyiltan beszéltünk mindenröl.De mióta kiakadtam rá hogy beteg dolog az hogy ö férfi létére velem d*gatja seggbe magát,azóta nem osztja meg velem a gondolatait,gondjait,örömeit.Azon kívül mindig mindent a "szájába kell rágni" hogy mit hogyan csináljon.Pl hogy mielött a szemetet leviszi,nézzen körül hogy ne kelljen többször fordulnia,meg ilyenek.Meg ö olyan hogy ö inkább szenved,minthogy akármit is tegyen a saját érdekében.Nemrég az is kiderült hogy meddö,és nem lehet neki gyereke.Azóta teljesen meg van hülyülve.èn már lemondtam a gyerektémáról,de ö még mindig azon "lovagol".Minden havibajom elött már tördeli szinte az újjait,hogy na megjön-e.Múltkor már nagyon mérges voltam,és azt mondtam neki hogy "ugyan mitöl lennék terhes,hiszen nem k*féltem félre.(ez nem volt szép,tudom).Bocsi ha hosszú lett.
Privát levelekre senkinek nem válaszolok,úgyhogy megkérek mindenkit,hogy itt tegye fel kérdését,vagy itt adjon tanácsot. 25/N
Szia!
Nem írok privit, de cseréld le!
a 11:28-asnak igaza van.
Amúőgy nem vagy te lusta egy kicsit? és nem ismerkedsz könnyebb egy megismert pasival mindig összejönni? mithogy egy kis energiát és időt fektess abba h keress mást? vagy ő eltart téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!