Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon boldogtalan párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldogtalan párkapcsolatban élek. De valami mégis "hozzá láncol". Mit tegyek hogy jobb legyen, vagy hogy le tudjam zárni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt,1,5 éve együtt is élünk.A szex az alkalomról alkalomra egyre pocsékabb.Nem is tudom mikor csókolóztunk utoljára.Mindig elhúzom a fejem sajnos,mert ledugja az egész felsötéstét majdnem,és zavar.Ezerszer elmondtam neki,de akkor se változtat rajta.A víz leszokott verni a "kanos" üzeneteitöl.Borzasztóan unalmasak vele az együttlétek.Utóbbi idöben nem is nagyon beszélünk egymással,mert "bezárult" elöttem.Régebben nyiltan beszéltünk mindenröl.De mióta kiakadtam rá hogy beteg dolog az hogy ö férfi létére velem d*gatja seggbe magát,azóta nem osztja meg velem a gondolatait,gondjait,örömeit.Azon kívül mindig mindent a "szájába kell rágni" hogy mit hogyan csináljon.Pl hogy mielött a szemetet leviszi,nézzen körül hogy ne kelljen többször fordulnia,meg ilyenek.Meg ö olyan hogy ö inkább szenved,minthogy akármit is tegyen a saját érdekében.Nemrég az is kiderült hogy meddö,és nem lehet neki gyereke.Azóta teljesen meg van hülyülve.èn már lemondtam a gyerektémáról,de ö még mindig azon "lovagol".Minden havibajom elött már tördeli szinte az újjait,hogy na megjön-e.Múltkor már nagyon mérges voltam,és azt mondtam neki hogy "ugyan mitöl lennék terhes,hiszen nem k*féltem félre.(ez nem volt szép,tudom).Bocsi ha hosszú lett.

Privát levelekre senkinek nem válaszolok,úgyhogy megkérek mindenkit,hogy itt tegye fel kérdését,vagy itt adjon tanácsot. 25/N

2013. jan. 23. 11:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a srácot. Téged nem. Te majd attól kapod ezt az egész viselkedést amit itt te nyujtasz, aki neked következő alkalommal kell, mert hogy együtt nem fogtok maradni, az 100%
2013. jan. 23. 11:28
 12/36 Thom12 ***** válasza:

Szia!

Nem írok privit, de cseréld le!

2013. jan. 23. 11:30
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Jelen helyzetben a legjobb az lenne, ha vennél egy nagy levegőt, és minden kapcsolatot elvágnál. Költözz el, ne mondd meg neki, hogy hova, tiltsd le a telefonszámát, facebookot, emailt, mindent. Pár hét után jobb lesz :)
2013. jan. 23. 11:31
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem undorodom a barátomtól.Miért gondolod azt kedves válaszadó hogy undorodom?
2013. jan. 23. 11:32
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést, ha van benne egy kis önbecsülés, akkor ezek után magától lelép - félreértés ne essék, nem tahóságból írom ezt, én így reagálnék, ha a barátnőm így vélekedne rólam.
2013. jan. 23. 11:33
 16/36 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tudja hogy hogyan vélekedek róla.Szerintem tudja azt is hogy ez a kapcsolat már mindennek nevezhetö,csak boldognak nem.De "kapaszkodik",és hiába mondom hogy ezek a dolgok amik vannak,nem normálisak egy kapcsolatban,de nem akarja felfogni.Lehet azért mert én vagyok neki az elsö.Nem tudom.Èn szívem szerint lezárnám néha az egészet,de nem vagyok rá képes.
2013. jan. 23. 11:36
 17/36 anonim ***** válasza:

a 11:28-asnak igaza van.

Amúőgy nem vagy te lusta egy kicsit? és nem ismerkedsz könnyebb egy megismert pasival mindig összejönni? mithogy egy kis energiát és időt fektess abba h keress mást? vagy ő eltart téged?

2013. jan. 23. 11:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy képes rá? Akkor meg minek kérdezel itt? Annyi gyáva nő van, hogy az fájdalmas.
2013. jan. 23. 11:37
 19/36 A kérdező kommentje:
# 17/18 nem,nem tart el.Mindketten dolgozunk.Amikor összeköltöztünk alig ismertük egymást.Neten ismertem meg egyébként.Eleinte minden olyan szép,és jó volt,még annak ellenére is hogy "kezdö" volt.Talán még tetszett is hogy a "tanárnénit" játszottam.De már nem tetszik az hogy mindig minden az én feladatom,mindent el kell neki mondani mi merre hogyan,én hozok mindig mindenben döntéseket stb.Néha amikor ö dönt valamiben,írtó büszke szokott lenni magára. :)
2013. jan. 23. 11:40
 20/36 anonim ***** válasza:
51%
Szülinapodra mit kaptál tőle?
2013. jan. 23. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!