Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy a barátom nem akar csókolózni?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, az elején minden jó volt, az első 3 hónapban állandóan győzködött, hogy feküdjek le vele. Mondtam neki, hogy azt várjuk meg, hogy elmenjek nőgyógyászhoz, és felírják nekem a gyógyszert. Most már minden rendben lenne, céloztam is neki, hogy aludjunk együtt, de nem mond rá semmit. Mintha nem is akarná. Illetve, ha együtt vagyunk, akkor nem csókolózunk, pedig én vágynék rá, de ő meg nem. (Az elején mindig ezen járt az esze.) Azt mondja, hogy szeret. Én is őt.2013. jan. 22. 22:42
11/12 anonim válasza:
Persze, valamelyest igazat adok, csak akkor sem tudom megérteni miért nem lehet a kérdésre válaszolni és miért kezdi egyből mindenki kritizálni a kérdezőt... Én sohasem szoktam azon agyalni hogy ezt és ezt a hülyeséget ki miért teszi... elég abból a hétköznapokban is, nemhogy még itt írogassam a dolgaimat feleslegesen, a kérdezőt úgysem ez érdekli... Az meg mindenkinek a maga döntése mikor fekszik le a párjával először... én is vártam jó 3 hónapot az elsőnél, pedig majdnem 17 voltam...
12/12 anonim válasza:
Mi a baj azzal,ha 7 hónapot vár valaki?Inkább azok a riban.cok bújjanak el,akik 2 hét után már könyörögnek a mogyiért.Ez vonatkozik a hímring.yókra is,mert ugyanolyan undorítóak,mint a női ringy.ók.
Kérdező,valahogy csábítsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!