Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy a barátom nem akar csókolózni?
Nem akarok hülyeséget irni de nekem azokkal volt ilyen akikröl azt hittem hogy a barátaim,de közbe nemakartak csak megdugni.Én naiv meg azt hittem.szeretnek.Mára már elmondhatom szerelem.egy kapcsolatban nem létezik csók nélkül.Vagy mégis????
.
öö most akkor megkérdezném, hogy
1. koton ki volt lőve?
2. minek kellett 7 hónapig várni a szexszel?
3. hány évesek vagytok???
Azért pár ember elég rosszindulatú itt...
Viszont őszintén szólva szerintem már kihűltek az érzelmei irántad, legalábbis szerintem... én akkor nem adtam csókot a páromnak és persze nem is esett jól tőle amikor már nem voltam belé szerelmes... szerettem mint embert vagy barátot de nem tartottam a páromnak. Remélem nálatok nem ez van...
:) Ez komolyan.... Minden suttyónak van egy suttyinája, csak én nem találok egy emberi lényt.
... lányt.
3-as vagyok. hát lehet, hogy rosszindulatú, de akkor is :D
nekem mindig gyanús, hogy az ilyen csajok valójában csak kibúvót keresnek a szex alól. mondom ezt úgy, hogy én is fiatal lány vagyok. úgy 14-15 éves koruktól kezdve a lányoknak is tombolnak a hormonjaik, és ha egy fiú szexuálisan izgató, arra ráugranánk. a barátunk pedig szexuálisan izgató, optimális esetben.
na most megértem, hogy 15, 16 éves korban az ember vár néhány hónapot, tény, hogy akkor még elég éretlen mindenki, én is az voltam. de 19 évesen??? nekem ne mondjátok, hogy itt szerelem meg vágy van :D:D egy kanos, szerelmes 19 éves csaj se fog 7 hónapot várni a szexig.
ÉS ha minderre azt mondanátok, félig-meddig jogosan, hogy hülyeségeket beszélek, azért az adu ász mégiscsak az "előbb gyógyszert kell szednem"-kártya. ahhha. mert gumi nem létezik. de ha meg a gumira allergiás, akkor is, egy-két hónapon belül eljut a nődokihoz, felíratja, egy hónap múlva már véd. akárhogy nézem, ez nekem max 3 hónap, nem 7. innentől az egész egy marha nagy kifogás. valószínű a pasi is rájött, hogy csak szórakozik vele, azért nem kívánja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!