Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megkérnétek a barátnőtöket, hogy körömerősítő lakkal fesse be a körmötöket? És mit gondoltok erről? :/
Ha nem fér bele neked ez egy kapcsolatba, akkor szakíts vele, vagy közöld vele, hogy figyelj drágám, túl csajos vagy, és én erre intoleráns vagyok.
Én ezzel nem tudok mit csinálni.
Most te azt mondod,hogy nem jönnél össze ilyennel,mert neked a pasis pasik jönnek be,de a kérdező azt kérdezte,hogy ha a pasid ilyen lenne akkor mit csinálnál.
Nem egy haverról írt aki kölcsönkérné a sminkedet.
Szóval hány éves is vagy?
én 29
A kérdező azt kérdezte, hogy a fiúk megkérnék-e a barátnőiket.
Javasoltam neki, fesse be neki, ellenkezett. Firtattátok a személyes életemet, mint a koromat és a nememet, mert a válaszomból adódóan sejtetted/tétek, hogy csak egy hülye csaj hadoválhat össze olyan hülyeségeket, mint egyéni szabadság-és döntési lehetőség a saját testünket illetően, vagy egy b.zi. Hát nem. Ezek után, próbálsz itt a koroddal a földhöz vágni. Igazából ez sem sikerül. Valóban, nekem nem kell cicomás pasi. Szerintem az, hogy ki mennyire figyel oda magára, már azelőtt kiderül, hogy valaki a párjának hívjon valakit. Ha meg valaki rossz ember ismerő, az csak a saját problémája, hogy ismerkedés közben nem tűnt fel, hogy vasali a haját, vagy az ilyen apróságokra ad. Aztán próbáljátok bebizonyítani, hogy én nem válaszolok hasznosan a kérdésre, meg beszélek marhaságokat, mikor elmondtam, mit csináljon: ha nem tetszik neki, beszélje meg vele, vagy dobja. Ezek után az egész kérdéskört az én irányomba fordítottátok, és ezek után engem próbáltok hülyének beállítani. 22 éves vagyok, a kérdésre válaszoltam, toleráns vagyok, próbálsz itt rám magyarázni hülyeségeket, igazából a valóság az, kedves 29 éves, hogy ezt most én nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!