Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy átlagos külsejű nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos külsejű nőnek megéri így kapcsolatba kezdeni?

Figyelt kérdés

Szerintem nem. Mert a fiúk csak azért jönnek össze velünk átlagos külsejűekkel, mert

1. nem mernek rányomulni a szépre

2. félnek hogy elszeretik a szépet, nagy a kockázat...

Így aztán mi arra leszünk mindig jók, hogy pótlékok legyünk. Mert az tuti , hogy minden átlagos vagy ronda külsejű lány barátja szép nőről álmodik...

Persze van a belső szépség, kisugárzás, vagányság humor...amivel ideig óráig megfogható valaki, de a külső szépséget nem lehet felülmúlni ilyen kompenzálásokkal

2013. jan. 22. 18:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezen a logikán mozdulva tedd fel a kérdés, hogy bármely nőnek érdemes kapcsolatba kezdenie? Elvégre tuti van egy nála szebb is a világon.
2013. jan. 22. 18:33
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem írj privit Blackmore nevű felhasználónak. Összeillenétek, de komolyan. Nagyon sok közös lehet bennetek. Sok sikert.
2013. jan. 22. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt pasiként is kérdezhetném.Miért érné meg a pasiknak kapcsolatba kezdeni,mert egy átlagos pasi nője úgyis csak a jobb képű,menőbb pasikról fog ábrándozni?
2013. jan. 22. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem korfüggő mert fiatal korban az embernek mindíg a legjobb nő/férfi kell neki ahogy korosodik egyre inkább a belső szépségeket helyezi előtérbe ( hűséges megbízható stb.)
2013. jan. 22. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Van, aki épp a te külsődre bukik. Pl. én a soványakat szeretem, és körberöhögöm azt, amikor egy férfitársam azt mondja: "fujj, sovány, hát legyen rajta mit fogni". De ez a lényeg: valakinek TE fogsz bejönni. És nem azért, mert félne rányomulni a modellre, hanem mert az nem tetszik neki, hanem te fogsz tetszeni.
2013. jan. 22. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

te de hülye vagy, istenem...

éppen fordítva van, mint ahogy mondod- egy belsőre jellegtelen, unalmas emberrel senki, se férfi se nő nem lesz együtt hosszú távon. igen, lehet valaki világszépe, bazi mellek, tökéletes alak, gyönyörű bőr, stb, de hiába ilyen, ha egyszerűen nem lehet meglenni mellette. ellenben egy kevésbé tökéletes, inkább átlagosnak mondható lány, aki vidám, jó fej, stb, az sokkal könnyebben tart meg egy pasit, mert vele jól érzi magát az ember, érzelmek is kötik hozzá, nem csak a külseje.

mellesleg, a szépség múlandó. az, aki gyönyörűséges 20 évesen, lehet, 40 éves korára már egy csúfság lesz. a belső értékek, mint amit mondtál, kisugárzás, vagányság, humor, és még az összes többi, azok nagyon drasztikus események következtében fognak változni.

szerintem ha olyan tökéletességességesen gyönyörű lennék, mint aki címlapokon szerepel, akkor nem lennék boldogabb szerintem, mint most. folyamatosan attól rettegnék, hogy a pasi, aki éppen udvarol, mit is akar- csak szexet, csak a testemért, csak villogni velem, hogy hé, haverok, nézzétek már, micsoda dögös nőm van. így, hogy bár nem vagyok csúnyácska, igencsak csinosnak mondanak, de szerintem inkább az átlag felé húzok, biztosan tudom, hogy nem ezen indokokból van velem a barátom.

egy pasinak- kapcsolaton belül- nagyon fontos, hogy a barátnőjével hülyéskedni tudjon, jól elbeszélgetni bármiről, megérteni egymást, ésatöbbi. lehet, hogy én akadtam össze ilyenekkel, de eddig kb mindegyik hosszabb lélegzetű kapcsolatomban ezek voltak a fontosak a pasik számára, és közel sem az, hogy mekkora a cicim (nem túl nagy), vagy hogy milyen lapos a hasam.

szerintem te azért ne vágj bele egy kapcsolatba, mert ha rosszul végződik, nyilván ezt, a külsődet fogod okolni érte. de igazából az lesz az, ami miatt rosszul alakul, hogy így fogod fel- a külső a minden.

tudod, van az a mondás- a külső megfog, belső megtart (és jó szex hozzáláncol). szerintem ez annyira igaz, hogy igazabb már nem is lehetne. és átlagos, nem átlagos, ismerkedni még mindig lehet, és ha jellemre olyan vagy, akkor bőven túl lehet szárnyalni azokat, akik után minden pasi megfordul. hát, én ezért nem irigylem az ő külsejüket.

2013. jan. 22. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:
2013. jan. 22. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Ekkora hülyeséget írni,te jó ég...

Akkor kb.a világ 80 %-a,mivel kb.ennyien átlagos külsejüek,csak azért vannak a párjukkal mert nem találtak jobbat.

Gondolkozz már,aki nem nyer meg külsőre,avval hogy lennél együtt évekig?! Mindenki olyat választ,akire nem fáj ránézni reggel ébredéskor.

Téged most valami sérelem érhetett,külsőd miatt,vagy nem tudom,de erre nem ennek a kérdésnek a kiírása a válasz,hanem egyél csokit,hallgass zenét,vagy csinálj valamit,ne lovald bele magadat ekkora hülyeségekbe...:S

21/L

2013. jan. 22. 19:14
 19/19 Doktor Jo ***** válasza:
Szerinted, az átlag külső mitől átlagos ? Attól mert a média azt mondja csak akkor vagy jó nő ha platina szőke, kék szemű, 290cm3 melleid vannak. Ne hallgass azokra akik ezt mondják, baromság. Az átlagos sosem baj, nekem volt már minden kategóriából, barátnőm is és csajom is minden attól függ milyen vagy valójában. A külső megfog a benső megtart. Ha pedig csak az számít akkor meg mind1.
2013. jan. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!