Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is szeret.De nagyon sokat beszél az exé-ről pl: mennyire utálja őt, ő tudja a legjobban felidegesíteni, hogy elvakította a szerelem és nem is tudja miért volt vele.Miért kell ennyit beszélnie a volt barátnőjéről? Persze az zavarja ha én bárkivel is beszélek.Talán a lelke mélyén még mindig szereti az exé-t?
2013. jan. 22. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Neki szóltál már erről?
2013. jan. 22. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,sőt veszekedtünk is emiatt, de ő csak azt mondja,hogy azért beszél róla mert annyira utálja.De néha már túlzásba viszi.
2013. jan. 22. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még mindig foglalkoztatja a gondolataiban és ki akarja beszélni. Jó lenne, ha meg tudnád értetni vele, hogy ez téged zavar.
2013. jan. 22. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

"azért beszél róla mert annyira utálja"

De sz@r kifogás.....nekem is vannak olyan exeim,akiket utáltam,egyetlenegyszer hoztam fel,de a párom rám szólt,hogy nem kíváncsi rá,azóta tiszteletben tartom ezt,és 3 év óta egyetlenegyszer sem hoztam fel!

Lehet hogy érez még iránta valamit!

Mond meg neki kerek perec,hogy fejezze be,ha utálja akkor meg minek foglalkozik ennyit vele,ne hozza fel!

2013. jan. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!