Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges belebetegedni a fájdalomba?
Amikor barátnőm majdnem szakított velem, 3 nap alatt leadtam 5 kilót... igen, van ilyen :/
Kívánom, hogy tényleg, valóban rendeződjenek a dolgaitok, és hogy vőlegényed rájöjjön, hogy mennyire fontos vagy neki!
Természetesen. Akár bele is lehet halni. Ha érzed, hogy fizikailag fáj a szíved az bizony okozhat szívritmuszavart, infarktust. Egyszer éreztem olyat, hogy azt hittem elájulok.
21/N
Igen lehet, én is fogytam a legutóbbi szakításom után 7 kilót. A lelki problémáknak vannak testi tünetei, pl. ha izgulsz összeszorul a gyomrod vagy a torkod, ez természetes.
Idővel, ha már visszaálltál egyensúlyba, akkor majd a tested, szervezeted állapota is normalizálódni fog.
22/L
Brutális szakításon mentem keresztül.
Azon kívül, hogy nem volt étvágyam, és erőlködés nélkül fogytam 5 kilót, az egész napos bőgés mellé durva kiütéseim keletkeztek (ezt már megfigyeltem, hogy nagyon súlyos mélypontokon jönnek elő) és egész nap tikkelt a szemem. Egész nap, semmi miatt nem múlt el. Később elolvastam, hogy minden kiváltó ok jelen volt az életemben, szóval...
Nem bírtam aludni, ha mégis, rémálmaim voltak, egyfolytában kimerült voltam, elkaptam mindenféle fertőzést, és egyébként is úgy éreztem, hogy soha többé az életbe nem leszek boldog és egyszerűen megszakad a szívem a fájdalomtól...
Érdekes módon, amint találtam olyan dolgot az életemben, ami boldoggá tegyen, fél nap leforgása alatt elmúlt minden problémám.
Szóval szerintem igen, nagyon könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!