Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges belebetegedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges belebetegedni a fájdalomba?

Figyelt kérdés
Ha valakit teszem azt megcsal a vőlegénye/férje/párja, bele lehet betegedni, fizikailag is?
2013. jan. 22. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Amikor barátnőm majdnem szakított velem, 3 nap alatt leadtam 5 kilót... igen, van ilyen :/

Kívánom, hogy tényleg, valóban rendeződjenek a dolgaitok, és hogy vőlegényed rájöjjön, hogy mennyire fontos vagy neki!

2013. jan. 22. 15:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok neki rá gondolni, főleg amikor egyedül vagyok itthon. Vele nincsenek ilyen gondolataim, de egyedül, éjjel, nem egyszerű, a párom pedig nem látja hogy probléma van ilyen téren is, csak próbál a kedvemre tenni, és "jóvá tenni". Örül hogy eltűnt az a pár plusz kiló, de ha ennél is többet fogyok, az már rám lesz veszélyes... nem tudom kihez fordulhatnék.
2013. jan. 22. 15:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Természetesen. Akár bele is lehet halni. Ha érzed, hogy fizikailag fáj a szíved az bizony okozhat szívritmuszavart, infarktust. Egyszer éreztem olyat, hogy azt hittem elájulok.

21/N

2013. jan. 22. 15:54
 14/19 anonim válasza:
velem megtörtén pont most vagyok emiatt beteg 2 hete nem gyógyulok de a barátaim sokat segítettek :)
2013. jan. 22. 15:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen lehet, én is fogytam a legutóbbi szakításom után 7 kilót. A lelki problémáknak vannak testi tünetei, pl. ha izgulsz összeszorul a gyomrod vagy a torkod, ez természetes.

Idővel, ha már visszaálltál egyensúlyba, akkor majd a tested, szervezeted állapota is normalizálódni fog.

22/L

2013. jan. 22. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Brutális szakításon mentem keresztül.

Azon kívül, hogy nem volt étvágyam, és erőlködés nélkül fogytam 5 kilót, az egész napos bőgés mellé durva kiütéseim keletkeztek (ezt már megfigyeltem, hogy nagyon súlyos mélypontokon jönnek elő) és egész nap tikkelt a szemem. Egész nap, semmi miatt nem múlt el. Később elolvastam, hogy minden kiváltó ok jelen volt az életemben, szóval...

Nem bírtam aludni, ha mégis, rémálmaim voltak, egyfolytában kimerült voltam, elkaptam mindenféle fertőzést, és egyébként is úgy éreztem, hogy soha többé az életbe nem leszek boldog és egyszerűen megszakad a szívem a fájdalomtól...

Érdekes módon, amint találtam olyan dolgot az életemben, ami boldoggá tegyen, fél nap leforgása alatt elmúlt minden problémám.

Szóval szerintem igen, nagyon könnyű.

2013. jan. 22. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
ugyan még régebben, szóval akkor még inkább fiú voltam mint férfi, de 1 hónap alatt fogytam 15kg-ot egy lány miatt, gyomorfekélyt kaptam ami pszichésen alakult ki. az orvos azt mondta, hogy feltehetőleg a stresszes életmód, vizsgák stb... persze én tudtam, hogy miért. borzasztó dolog ez, mintha haldokolnál! de a jó oldala az, hogy ha egyszer kijössz egy ilyen gödörből akkor utána soha-senki nem fog tudni még egyszer úgy megbántani, rengeteget lehet belőle tanulni.
2013. jan. 22. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem értem minek maradsz vele ha szenvedsz...
2013. jan. 22. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Mikor valaki azt mondta, hogy az első szerelmem megcsalt, abban a pillanatban bevörösödött a fejem, szédültem, hánytam és remegtem és olyan érzésem volt mintha a belső szerveimet feszítenék szét bennem. Később kiderült, hogy nem csalt meg. Szóval szerintem hosszabb távon is bele lehet betegedni.
2013. jan. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!