Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet pasim, ha félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pasim, ha félek tőlük? 16/L

Figyelt kérdés

Körülöttem szinte mindenki szerelmes és van fiúja. A három barátnőmnek is már van, csak nekem nincs. Lassan én vagyok az egyetlen, akinek még nem volt párkapcsolata. Nem mintha szégyellném, mert büszke vagyok rá. Az az igazság, hogy túl zárkózott vagyok és félek, hogy így nem találok majd magamnak egy értelmes fiút. Nem járok szórakozóhelyekre, mert elítélem az ottani "ismerkedést". Valószínű a családi hátterem is befolyásol abban, hogy ilyen félénk a természetem.. Anyukámnak 17 évesen volt először pasija, a nővérem 19 (neki még nem volt)

Légy szí segítsetek!

16/L

2009. aug. 31. 13:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem tudom, már sokan erőltetik..de elég bizonytalan vagyok ebben a kérdésben és tapasztalatlan is. Ribanc lennék, hogyha előbb lenne pasim, mint 18? Mert nem tudom, végül is félig még gyerek vagyok.
2009. aug. 31. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem ribancság. Az lenne az, ha mindenkivel lefeküdnél úgy, h nem a pasid.

Nekem első pasim 15évesen volt...de a pasi nem egyenlő azzal, h szexuális kapcsolatotok is lesz.

Először barátkozzatok, aztán a többi úgyis jön magától.

2009. aug. 31. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!