Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet pasim, ha félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pasim, ha félek tőlük? 16/L

Figyelt kérdés

Körülöttem szinte mindenki szerelmes és van fiúja. A három barátnőmnek is már van, csak nekem nincs. Lassan én vagyok az egyetlen, akinek még nem volt párkapcsolata. Nem mintha szégyellném, mert büszke vagyok rá. Az az igazság, hogy túl zárkózott vagyok és félek, hogy így nem találok majd magamnak egy értelmes fiút. Nem járok szórakozóhelyekre, mert elítélem az ottani "ismerkedést". Valószínű a családi hátterem is befolyásol abban, hogy ilyen félénk a természetem.. Anyukámnak 17 évesen volt először pasija, a nővérem 19 (neki még nem volt)

Légy szí segítsetek!

16/L

2009. aug. 31. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Akkor légy rá büszke továbbra is: ne legyen sose párod :D

Miért ítéled el azt a fajta ismerkedési módot? Hogyan képezeled az ismerkedést?

20/L

2009. aug. 31. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért ne kelljen neked pasi mert körülötted mindenkinek van. Egyértelműen még nem állsz készen rá h kapcsolatod legyen. Eljön az az idő amikor majd találkozol egy olyan sráccal aki komolyabban is megérint majd. Addig is csavarogj a barátnőiddel és üsd el az időt:)
2009. aug. 31. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Szívesen beszélgetek veled erről, régóta szerettem volna egy ellentétes neművel dumálni, aki olyasmi gondokkal küzd, mint Én.

Amúgy lehet pasid, de a jelenlegi körülményeid között nagy szerencse kell hozzá! Hogy ne csak valakid legyen, hanem olyan is akit szeretsz. A szórakozóhelyi ismerkedés tulajdonképp a természet törvényei szerint zajlik, amit Én sem akartam elfogadni, amíg nem ástam jobban a mélyére, hogy működik ez nők és férfiak között.

Folytassuk msn-en a beszélgetést, küldd el a címed privátban!

Egy 21 éves halak pasi

2009. aug. 31. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
eljön a te időd, várj még
2009. aug. 31. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell sietni.16 évesen én is ugyanebben a cipőben jártam.20 évesen kezdtem el bulizni járni és pasizni,de én úgy érzem,hogy semmiről nem maradtam le,és ez a fontos.Buliban pedig nem kell ismerkedni,ha nem akarsz,de attól a barátaiddal még jól érezheted magad.(Bár engem 16 évesen el sem lehetett volna rángatni bulizni:D,de ez érettségtől is függ)
2009. aug. 31. 19:44
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok. Szerintem sem fontos, hogy 16 évesen legyen pasim.
2009. aug. 31. 19:53
 7/12 A kérdező kommentje:
aki először írtál: hát mondjuk könyvtárban...XD nem ám..de nem vagyok egy bulizós fajta. Utálom a piacsávókat és a diszkókat...
2009. aug. 31. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Könyvtárban kevesebb az esély, mint buliban, de nincs kizárva. Bulikban is vannak normálisabbak!
2009. aug. 31. 20:38
 9/12 A kérdező kommentje:
hát ja, de az elég zsákbamacska..
2009. aug. 31. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért próbálok segíteni, mert úgy tűnik, hogy szeretnél párt magadnak, de nem nagyon tudok, ha ki se próbálod, milyen egy szolidabb helyen ismerkedni.
2009. aug. 31. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!