Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Szakítás után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Szakítás után miért akarjátok tartani az exeitekkel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem mindenkire jellemző, de egyre általánosabb.
2013. jan. 21. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem feltétlenül akarom tartani a kapcsolatot a volt nőimmel, bár van 1-2. :)
2013. jan. 22. 05:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet hülyeségnek mondani, de én például emberileg nagyon sajnáltam, és valahogy próbáltam segíteni rajta, például azzal, hogy nem vittem el a fél ház berendezéseit rögtön. Bizonyos szintig akkor is éreztem, hogy ez így nem biztos, hogy jó neki, de az vesse rám az első követ, aki nem csinált még butaságot.
2013. jan. 22. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nem haraggal hagyják ott egymást, akkor miért ne lehetne. Amúgy is egy ex sok mindent tud a másik emberről, és talán az a mondás is igaz, hogy a barátaid tartsd közel, de az ellenségeid még közelebb.
2013. jan. 22. 08:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnálattal közlöm hogy a legtöbb pasi tárgyként kezel titeket :(

2013. jan. 22. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!