Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 14 évesen még nem csókolózt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PITBULL1999 kérdése:

Ha 14 évesen még nem csókolóztam az nayon gáz?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a gaz edes pici gyermekem, hogy ilyen kerdest teszel fel.

20/F

2013. jan. 21. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Az is gáz, hogy gyermekednek nevezed, de igazad van!
2013. jan. 21. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?15/L
2013. jan. 21. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább az gáz hogy 14 éves létedre nem tudod leírni a "nayon" szót.
2013. jan. 21. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, eletembe 1x csokolztam, amibol le eshet, hogy nem voltam novel. Nem szegyellem, tudod van olyan lany aki kifejezetten orul neki, hogy nem fuvel-faval, komoly kapcsolat hive. Elo peldakent: most ismerekedek egy ilyen lannyal. Felhozodott ez a tema, o is hasonlokeppen tapasztalatlan. De kedves 14 eves fiatalember. Az ilyen dolgok ( tanulasa ) teszi ket ember ragaszkodasat, kotodeset annyira szorossa, hogy az leirhatattlan. Csak azt akarom tudatni veled, hogy semmivel sem vagy elkesve. Elso sorban a tanulasra koncetralj, mert az ertelmes noknek fontos, hogy a ferfi biztositani tudja majd gyermekeinek azt amire szuksege van, amibe bele tartozik a megelhetes is.

20/F ( elso voltam. )

2013. jan. 21. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A sorrend a gáz. Sok mai 14 előbb tanul meg dugni, mint csókolózni.

Kedves kérdező, az a gáz, ha másokhoz méred magad.

Elárulom, mikor kell csókolóznod: amikor jól esik neked! Csak ne legyen a partnered 14 alatti, ez nagyon fontos, mert az állam bácsi ugrik az ilyenre, főleg ha szex is van.

A szexet viszont hagyd meg a 16. életév utánra, addig nem javaslom kockáztatni. Felelősség mind az egészségre, mind a teherbe esésre nézve, és főleg a lelki sérülésre nézve, ilyen fiatalon. A kortársaid meg hadd versenyezzen egymással abban, ami nem verseny, hanem életöröm, spontaneitás és -érzelmi+testi- felelősség kérdése (csók, szex).

2013. jan. 21. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Már miért lenne? Sokan nem csókolóztak, csak nem merik bevallani. :)
2013. jan. 22. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!