Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 14 évesen még nem csókolóztam az nayon gáz?
Az a gaz edes pici gyermekem, hogy ilyen kerdest teszel fel.
20/F
Kedves kerdezo, eletembe 1x csokolztam, amibol le eshet, hogy nem voltam novel. Nem szegyellem, tudod van olyan lany aki kifejezetten orul neki, hogy nem fuvel-faval, komoly kapcsolat hive. Elo peldakent: most ismerekedek egy ilyen lannyal. Felhozodott ez a tema, o is hasonlokeppen tapasztalatlan. De kedves 14 eves fiatalember. Az ilyen dolgok ( tanulasa ) teszi ket ember ragaszkodasat, kotodeset annyira szorossa, hogy az leirhatattlan. Csak azt akarom tudatni veled, hogy semmivel sem vagy elkesve. Elso sorban a tanulasra koncetralj, mert az ertelmes noknek fontos, hogy a ferfi biztositani tudja majd gyermekeinek azt amire szuksege van, amibe bele tartozik a megelhetes is.
20/F ( elso voltam. )
A sorrend a gáz. Sok mai 14 előbb tanul meg dugni, mint csókolózni.
Kedves kérdező, az a gáz, ha másokhoz méred magad.
Elárulom, mikor kell csókolóznod: amikor jól esik neked! Csak ne legyen a partnered 14 alatti, ez nagyon fontos, mert az állam bácsi ugrik az ilyenre, főleg ha szex is van.
A szexet viszont hagyd meg a 16. életév utánra, addig nem javaslom kockáztatni. Felelősség mind az egészségre, mind a teherbe esésre nézve, és főleg a lelki sérülésre nézve, ilyen fiatalon. A kortársaid meg hadd versenyezzen egymással abban, ami nem verseny, hanem életöröm, spontaneitás és -érzelmi+testi- felelősség kérdése (csók, szex).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!