Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok régóta (3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok régóta (3 éve! ) ideális párt magamnak? Nem a hercegre várok, de úgy érzem üres vagyok lelkileg.23/L

Figyelt kérdés
Sokak szerint vonzó lány vagyok, de még sincs már egy ideje senkim. Pedig soha nem a szépfiúk vonzottak, de az idősebb korosztály valahogy jobban érdekel, legutóbb pl. ez volt a gond a korkülönbség.
2013. jan. 21. 20:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Igazából én is ilyen vagyok, csak kíváncsi voltam másban ez hogy csapódik le.

Viszont tudom magamról, hogy ez így nem jó, törekednem kellene arra, hogy olyanokkal ismerkedjek akik elsőre leginkább semlegesek, csak nehéz úgy udvarolni egy nőnek, hogy igazából nem akarsz tőle szinte semmit. Kellene az inspiráció.

2013. jan. 22. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!