Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem magam amiért ilyenen gondolkozok, de egyre többször jut eszembe. Mit kéne tennem, van még kompromisszumra lehetőség?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Szeretem őt meg minden,és tudom hogy ő is szeret. De nagyon zavar,hogy nem szeret orálisan kielégíteni. A 1,5 év alatt kb egy kezemen megtudnám számolni hányszor nyalt ki. Persze ő fordítva elvárja tőlem hogy én megtegyem. Az elején még megtettem,de aztán már nem. Mondtam hogy valamit valamiért,én is szeretem az orális szexet nem csak ő.
Kérdeztem már többször tőle mi a baja a nyalással,de nem kapok értelmes választ. Nem egy barátom volt elötte,nekik semmi bajuk nem volt a nyalással. Kérdeztem a barátomat h csak engem tisztel meg ezzel hogy nem nyal ki,vagy az előző kapcsolatában is csak ő kapott? Azt mondta hogy igen,az előző barátnőit sem nyalta ki. És csak én vagyok ilyen követelező típus,a többi barátnője viszont szerette szopni őt. Nekem nincs bajom azzal h szájjal kényeztessem,de nagyon zavar hogy én nem kapok érte semmit,pedig én is szeretem.
Mostanában egyre többször jut eszembe hogy meddig kell lemondani a nyalásról? Szégyellem magam,amiért ezen kivül minden nagyon jó,és nekem mégis megfordult a fejemben a szakítás.
Igen,a barátom is azt mondja h csak én vagyok ilyen önző,meg követelező tipus h azt szeretném h kinyaljon.
De fordított esetben ő elvárja tőlem h kényeztessem szájjal,akkor ő nem önző?
nekem viszont igy nincs kedvem szopni,hogy nekem meg nincs semmi... :/
En us szeretek nyalni, de baratnomnek volt tabu tema, talan egyszer engedte meg, es bar nagyon tetszett neki, hasonlo magyarazatokkal, mint amiket a pasid mond nem akarja. Tabu volt nala a sz.pas is, de mar egyre tobbszor kenyeztet, bar en sokkal többször szeretnem, de turelmesen szepen terelgetem, es egyre jobb :)
Szoval en azt mondom, gyozd meg rola hogy nem lesz problema ( szeme lattara toroldd meg, hasznaljatok izesitest, diszitsetek ki magatokat finomsagokkal, amit le kell nyalni, stb.) szoktasdd ra hig csokolgasson mindenhol ne csak ahol szokott. Ahogyegyre jobban megbaratkozik labujj,koldok,ccomb popsi stb csokolgatasaval nehany alkalom utan spontan ra tudod terelni a szemeremdombra kesobb pedig a sz. ajkakra is. Egy nőnek rafkosnak kell lennie es nem követelőzőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!