Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem magam amiért ilyenen gondolkozok, de egyre többször jut eszembe. Mit kéne tennem, van még kompromisszumra lehetőség?

Figyelt kérdés

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Szeretem őt meg minden,és tudom hogy ő is szeret. De nagyon zavar,hogy nem szeret orálisan kielégíteni. A 1,5 év alatt kb egy kezemen megtudnám számolni hányszor nyalt ki. Persze ő fordítva elvárja tőlem hogy én megtegyem. Az elején még megtettem,de aztán már nem. Mondtam hogy valamit valamiért,én is szeretem az orális szexet nem csak ő.

Kérdeztem már többször tőle mi a baja a nyalással,de nem kapok értelmes választ. Nem egy barátom volt elötte,nekik semmi bajuk nem volt a nyalással. Kérdeztem a barátomat h csak engem tisztel meg ezzel hogy nem nyal ki,vagy az előző kapcsolatában is csak ő kapott? Azt mondta hogy igen,az előző barátnőit sem nyalta ki. És csak én vagyok ilyen követelező típus,a többi barátnője viszont szerette szopni őt. Nekem nincs bajom azzal h szájjal kényeztessem,de nagyon zavar hogy én nem kapok érte semmit,pedig én is szeretem.

Mostanában egyre többször jut eszembe hogy meddig kell lemondani a nyalásról? Szégyellem magam,amiért ezen kivül minden nagyon jó,és nekem mégis megfordult a fejemben a szakítás.

2013. jan. 21. 20:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ő persze már azt is mondta h ha gyakrabban szopnék,akkr ő is talán jobbat kedvet kapna a nyaláshoz. De volt olyan hogy minden alkalommal mikor együtt voltunk,én bekaptam,de ő semmit,mikor rákérdeztem hogy nincs e kedve,akkor azt mondta majd holnap,majd máskor. És elmaradt a dolog. Igy hogyan legyen nekem kedvem szopni?

És tényleg nem egyszerű,hisz szeretem....de már akkor is nagyon hiányzik...

2013. jan. 21. 21:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ö is a kukijával szokott pisilni, és neki sincs ott kevesebb baci, plusz előváladék neki is jön. Ha ő elvárja, adjon is valamit cserébe. Próbáljatok valami köztes megoldást keresni, pl nem várod el rendszeresen, ha nem szeret, de néha azért tegye meg. Ha nem tudtok úgy megegyezni, hogy mindkét fél enged egy kicsit, akkor más megoldást nem tudok.
2013. jan. 21. 21:16
 13/25 anonim ***** válasza:
nem ha nem szeret, hanem ha nem szereti, elgépeltem.
2013. jan. 21. 21:17
 14/25 A kérdező kommentje:
Köztes megoldásként a 69-et vetettem fel,viszonylag gyakran csináljuk,de akkor is csak ugymond én "dolgozok",mert ő még akkor sem nyal...
2013. jan. 21. 21:20
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben kicsit "szorongasd meg a mogyoróját" közben, ha nem csinál semmit :D
2013. jan. 21. 21:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

uhf.. hát akkor ez tényleg reménytelennek tűnik /: mert totál ellene van, írtad, hogy többször mondtad neki, pózt is váltottatok stb. érdekes, pedig a 69 pont tényleg egy adok-kapok póz, (nekem mondjuk nem tartozik a kedvenceim közé, pont ezért nem tudok figyelni a saját élvezetemre közben na mindegy)

sajnos ez egy reménytelen szitu ): hány éves vagy ha megkérdezhetem?

2013. jan. 21. 23:49
 17/25 anonim ***** válasza:
5%

Bocs de a válaszok közt is sok hülyeség van, ez a "ha nem nyalsz ki akkor nem szopok" tipikus tizenéves kislány felfogás, szánalmas a maga kategóriájában is.

Én a zsenge korodnál fogva csak annyit mondanék neki, hogy ha te nem nyalod ki a pic$ámat, majd más megteszi, csak ne csodálkozz.

2013. jan. 24. 09:41
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
De a szövegedből látszik, milyen önző egy kistáska vagy még. Kicsit még komolyodsz és felnősz, és akkor majd megérted, hogy olyan emberrel szabad csak lefeküdni, akivel nincs "nekem jó" meg "neki jó", csak olyannal, akinél a két fogalom egy és ugyanaz.
2013. jan. 24. 09:43
 19/25 anonim válasza:
100%

Valaki vagy szereti az orális szexet, vagy sem.

Ha meg nem szereti, csinálhatsz bármit, akkor se

fogja szívesen csinálni; akkor meg mi értelme van? Márpedig a pasid nem szereti, sőt, mélységesen lenéz ezért téged... S istenesen lealáz miatta, idétlen kifogásokkal (büdös vagy, váladékod van stb.)

Kár erőltetni,csak annyit érsz el vele, hogy még jobban megundorodik tőled s kikiált ribancnak...

Két dolgot tehetsz:

1. átgondolod, mennyire fontos ő neked.

2. tudatosítod magadban, hogy mennyire fontos is neked az orál; ha nagyon (hja, nagy úr a szex!) akkor nincs más választásod, mint más után nézni; ha meg elleszel nélküle, akkor lemondassz róla.

Amúgy szerintem a pasid egy kiállhatatlan, undok, önző alak lehet, akit csak a saját "kényelme" érdekel... de te tudod...

2013. jan. 24. 10:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátomat,de azt érzem egyre jobban h hiányzik a szexuális életemből az orális szex. Egyre többször kapom magam azon h fantáziálgatok arról h vki kinyal... És a fantáziámban nem ő szerepel... :/
2013. jan. 24. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!