Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem magam amiért ilyenen gondolkozok, de egyre többször jut eszembe. Mit kéne tennem, van még kompromisszumra lehetőség?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Szeretem őt meg minden,és tudom hogy ő is szeret. De nagyon zavar,hogy nem szeret orálisan kielégíteni. A 1,5 év alatt kb egy kezemen megtudnám számolni hányszor nyalt ki. Persze ő fordítva elvárja tőlem hogy én megtegyem. Az elején még megtettem,de aztán már nem. Mondtam hogy valamit valamiért,én is szeretem az orális szexet nem csak ő.
Kérdeztem már többször tőle mi a baja a nyalással,de nem kapok értelmes választ. Nem egy barátom volt elötte,nekik semmi bajuk nem volt a nyalással. Kérdeztem a barátomat h csak engem tisztel meg ezzel hogy nem nyal ki,vagy az előző kapcsolatában is csak ő kapott? Azt mondta hogy igen,az előző barátnőit sem nyalta ki. És csak én vagyok ilyen követelező típus,a többi barátnője viszont szerette szopni őt. Nekem nincs bajom azzal h szájjal kényeztessem,de nagyon zavar hogy én nem kapok érte semmit,pedig én is szeretem.
Mostanában egyre többször jut eszembe hogy meddig kell lemondani a nyalásról? Szégyellem magam,amiért ezen kivül minden nagyon jó,és nekem mégis megfordult a fejemben a szakítás.
Ő persze már azt is mondta h ha gyakrabban szopnék,akkr ő is talán jobbat kedvet kapna a nyaláshoz. De volt olyan hogy minden alkalommal mikor együtt voltunk,én bekaptam,de ő semmit,mikor rákérdeztem hogy nincs e kedve,akkor azt mondta majd holnap,majd máskor. És elmaradt a dolog. Igy hogyan legyen nekem kedvem szopni?
És tényleg nem egyszerű,hisz szeretem....de már akkor is nagyon hiányzik...
uhf.. hát akkor ez tényleg reménytelennek tűnik /: mert totál ellene van, írtad, hogy többször mondtad neki, pózt is váltottatok stb. érdekes, pedig a 69 pont tényleg egy adok-kapok póz, (nekem mondjuk nem tartozik a kedvenceim közé, pont ezért nem tudok figyelni a saját élvezetemre közben na mindegy)
sajnos ez egy reménytelen szitu ): hány éves vagy ha megkérdezhetem?
Bocs de a válaszok közt is sok hülyeség van, ez a "ha nem nyalsz ki akkor nem szopok" tipikus tizenéves kislány felfogás, szánalmas a maga kategóriájában is.
Én a zsenge korodnál fogva csak annyit mondanék neki, hogy ha te nem nyalod ki a pic$ámat, majd más megteszi, csak ne csodálkozz.
Valaki vagy szereti az orális szexet, vagy sem.
Ha meg nem szereti, csinálhatsz bármit, akkor se
fogja szívesen csinálni; akkor meg mi értelme van? Márpedig a pasid nem szereti, sőt, mélységesen lenéz ezért téged... S istenesen lealáz miatta, idétlen kifogásokkal (büdös vagy, váladékod van stb.)
Kár erőltetni,csak annyit érsz el vele, hogy még jobban megundorodik tőled s kikiált ribancnak...
Két dolgot tehetsz:
1. átgondolod, mennyire fontos ő neked.
2. tudatosítod magadban, hogy mennyire fontos is neked az orál; ha nagyon (hja, nagy úr a szex!) akkor nincs más választásod, mint más után nézni; ha meg elleszel nélküle, akkor lemondassz róla.
Amúgy szerintem a pasid egy kiállhatatlan, undok, önző alak lehet, akit csak a saját "kényelme" érdekel... de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!