Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje/ideig vagy/voltál szerelmes? (leghosszabb idő)
Tényleg tarthat örökké a szerelem? Mi a véleményetek?
Itt egy link arról, hogy tudd, tényleg szerelmes vagy-e:
Szia
Én már több mint 7 éve szerelmes vagyok a kedvesembe, és amig élek így lesz. Szerintem az igazival a szerelem örökké tart. Bízom benn, mert nagyon jó. Igaz nem vagyok már fiatal.
amit en igazi szerelemkent tartok szamon, az az extatikus, teljesen magaval sodro erzes, olyan mintha repulnek, mintha valami hatalmas ero allandoan rangatna felfele, es valahogy allanodan jokedvem van, mindent szepnek latok, meg a legegyszerubb dolog is feltunik hogy milyen jo, pl. zoldebbnek tunik a fa, de ez egy banalis pelda. bucsuzasko egyszeruen nem birok elszakadni az illetotol, es vele felhotlenul boldog, felszabadult vagyok. de ez a szarnyalas egy nagyon igenybevevo erzes, lehetetlen hosszu tavon allandoan igy erezni. (sajnos) igy ez az erzes allando jelleggel 2-5 honapig tart maximum (es ritkan erzek ilyet) utana a legvaratlanabb pillanatban elotor megint, csak ugy a semmibol. szoval evek mulva is tudok igy erezni, egy teljesen hetkoznapi dolog kivalthatja, de a lenyeg hogy nem repulok allandoan. a szeretet, a kotodes persze vegig megvan.
ugyhogy 20 eves fejjel nekem par honap lenne a valaszom.
5 honapja vagyok szerelmes .. es msot erzem elsore mekkora hatasa van ! annyira imadom a parom !
nah de ha elis fog mulni a szeretet orokke megmarad :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!