Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideje/ideig vagy/voltál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje/ideig vagy/voltál szerelmes? (leghosszabb idő)

Figyelt kérdés

Tényleg tarthat örökké a szerelem? Mi a véleményetek?

Itt egy link arról, hogy tudd, tényleg szerelmes vagy-e:

[link]

2009. aug. 31. 11:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

A szerelem elmúlik de a szeretet megmarad. Ez is egy nagyon jó érzés és nem feltétlenül egy kapcsolat végét jelenti. Szerinte így tarhat örökké egy szerelem. A szüleim is szeretik egymást, de nem úgy mint a kapcsolatuk legelején.

Voltam már szerelmes és az szépen lassan átalakult szeretetté. Igaz azóta már nem vagyunk együtt, mivel túl fiatalon jöttünk össze. Remélni tudom, hogy még egyszer azt az érzést átélem így felnött fejjel is. 28/N.

2009. aug. 31. 12:07
 2/14 A kérdező kommentje:
De meddig tartott a szerelem érzése az volt a kérdés, am köszi a választ.
2009. aug. 31. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
nálam 5 évig. 15 éves koromtól 20 évig. a szerelem elmúlt de nem a szeretet!!!!!
2009. aug. 31. 12:40
 4/14 A kérdező kommentje:
És miből érezted, hogy már nem vagy szerelmes? Akkor megromlik a kapcsolat? Már nincs egymásfelé annyi kedveskedés?
2009. aug. 31. 13:20
 5/14 anonim válasza:
Én lassan 3 éve vagyok nagyon szerelmes a mostani páromba, és nem tudnám elképzelni nélküle az életem.
2009. aug. 31. 16:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos :) Én is lassan 3 éve vagyok szerelmes. :) És remélem még sokáig az is leszek, és később pedig mély szeretetté,tiszteletté válik ez az érzés. :)
2009. aug. 31. 17:23
 7/14 anonim ***** válasza:
hát volt egyszer 4év és ammelett 2éve szerelmes vok egy másik lányba aki még csak álom most is:) de nem csaltam senkiT!!!
2009. szept. 7. 19:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem van olyan kötődés, amelyben a szerelem örökké tarthat.

Én most ezt élem át lassan 2 éve,

és tudom, hogy életem végéig tartani fog.

De ehhez az kell, hogy Ő is szerelemmel öleljen meg,

mert ez boldogsággal és megnyugvással tölt el.

Ma megvártam a Kedvest, és egy halom piros papírból kivágott szívecskét szórtam ki a járdára mielött találkoztunk, hogy mire arra sétálunk, a lábai előtt heverjenek...

40/F

2009. szept. 7. 19:33
 9/14 anonim ***** válasza:
3 évig. és még mindig tart de nem jártunk-összeis vesztünk. de valahogymégmindigszeretem. reményteleneset :O
2009. szept. 7. 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Én 2 éve vagyok szerelmes. Reménytelenül. és nagyon nem akar szűnni
2009. szept. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!