Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szoktál félni attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktál félni attól, hogy bármikor lecserélhet a párod?

Figyelt kérdés

Bárhol, bármikor megláthat egy nálam sokkal szebb lányt, bármikor leszólíthatja...

Ez annyira elkeserít, hogy bármikor lecserélhet...

2013. jan. 21. 17:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
most annyira ráismertem a volt barátnőmre...többek között ezért is hagytam ott. szerelem elmúlt, keveset érdeklődtünk a másik iránt na meg ez az örökös rimánykodás, beképzelte magának, hogy ő nem elég jó nekem
2013. jan. 21. 19:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem, nem félek tőle, lehet csak a k@rva nagy egóm miatt van, vagy mert ismerem a párom és bízom benne, nem mondom együtt fogunk meghalni is de még soha nem csalódtam benne, ha vége lenne biztos szomorú lennék ugyanakkor hálás is az együtt töltött szép/boldog időkért. Azzal hogy folyton szorongsz csak megmérgezed a kapcsolatotokat, nem minden pasi p@ncivadász meg kell ismerni őket, és kiderül kit kell elhajtani és ki az akivel egy életet is fel lehet építeni.
2013. jan. 21. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!