Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktál félni attól, hogy bármikor lecserélhet a párod?
Figyelt kérdés
Bárhol, bármikor megláthat egy nálam sokkal szebb lányt, bármikor leszólíthatja...
Ez annyira elkeserít, hogy bármikor lecserélhet...
2013. jan. 21. 17:36
11/22 anonim válasza:
Ha egyfolytában erre gondolsz akkor az csak megmérgezi a kapcsolatot én ugy vagyok vele ha lecserél akkor ba***a meg :)
12/22 anonim válasza:
Hogyan lehet állandó kétségekben élni? Így sose leszel boldog. Élvezd amíg tart, ha szerencséd van akkor ez halálodig lesz, ha nem, akkor sincs vége a világnak. De inkább pár gondtalan év, mint egy életnyi aggódás.
13/22 anonim válasza:
Ne aggójd ezen, nap mint nap emberek ezreivel történik csak meg ez, ez az élet rendje. párok jönnek és mennek. mindig jön egy szebb jobb,és akkor majd tovalépnek. Ez nem probléma. Összevesznek és kiábrándulnak, pedig még tegnap halálos nagy szerlem volt, másnap ara ébredsz,hogy már nem kívánod annyira mint tegnap. Ezek így működnek. Majd te is ki leszel unva hamarosan, vagy meglátsz egy a mostani pasasodnál sokkal helyesebb ,jobb kiállású fickót,aki teljesen megbabonáz, és semmivé teszi az eddigi érzelmeket egy csapásra. Ez az élet rendje. Minden nap emberek ezrei élik át, és váltogatják a párjaikat. Sok sikert kívánok.
14/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Téged senki nem sértegetett, nem tettek csúnya megjegyzéseket. Az ilyen megnyilvánulásokat mellőzd... Sok sikert a kapcsolatodhoz! Nem az előző voltam, csak szúrta a szemem ez a trágár beszéd egy lány "szájából".
15/22 anonim válasza:
Nem szoktam.
Nem lehet állandóan ezen izgulni, mert megkeseredsz. Elvileg bármikor meg is halhatunk, most akkor legyen halálfélelmünk? Ha az lenne, begolyóznánk, nem?
Ha mégis lecserél, akkor gondolj arra, hogy ő veszített többet.
16/22 anonim válasza:
Jaa, ha valaki nem a rózsaszín lovestory verziót írja le,hogy kimossa az agyadat, hogy bealtasson, akkor máris kitör belőled a mocsármari mi? Szép vagy. Asszem megalapozott hogy nagyon rettegjél ám,hogy mikor leszel leradírozva egy helyesebb szebb lányra mert könnyen megeshet. Én leírom jószándékkal,hogy a környezetemben szerte szét hogy váltogatják az emberek a párjaikat, mint a szaros gatyát, erre ez a köszönet,mert nem ringatlak hazugságokba. 90% hogy te is le leszel pattintva max egy két éven belül,akkor már sokat mondtam. A hosszú harmonikus kapcsoaltokhoz nagoyn tökéletes egymásrahangolódás kell ,és lottó 5 ös szerencse. kb minden 100 adig pár jut el több éveig. Ne álmodozz.
17/22 anonim válasza:
Nem kell ettől félnem és a páromnak sem. Azért valamivel többről szól a kapcsolatunk, hogy csak azért lecseréljük egymást, ha meglátunk valaki szebbet.
18/22 anonim válasza:
nem. Nem vagyok féltékeny senkire, ő sem féltékeny senkire. Szeret, szeretem, és maximálisan megbízom benne. Alapelvem, hogy akkor látsz meg mást a párodon kívül, ha valami nem működik jól. Namármost mi megbeszélünk mindent. Minden hullámon át lehet jutni, ha akarjuk. Ha nem akarjuk, akkor meg nem érdemes. Nem a kutyád, hogy elzárd másoktól, és te sem vennéd jó néven, ha magához kötne. Próbálj meg bízni benne, hogy téged szeret, ha már összeköltöztök. De tényleg, ha nem bízol meg benne, minek akarsz vele élni?! csak szerintem fordított a sorrend?
19/22 anonim válasza:
Én úgy fogom fel, hogy menjen ha menni akar én visszatartani nem fogom, sőt, legyen boldog mással, ha velem nem tud. Innentől kezdve úgysem hiányozná már. Nem tudok szeretni olyan embert, aki így hagy el, másért. Én ilyen vagyok.
20/22 anonim válasza:
Egészséges lelkű ember úgy gondolkodik, mint a 18:47-es hozzászóló. De a kérdező már akkor szorong, amikor még oka sincs rá. A bizalmatlanságával szép lassan erodálja a kapcsolatot, és beteljesíti a jóslatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!