Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 gyerekkel,40 évesen van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 gyerekkel,40 évesen van még esély, hogy találok normális kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat,történeteket mesélnétek?

2013. jan. 21. 08:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnél próbálkoztak fiatalabbak társkeresőn, de megírta, hogy fiatalabbal soha...

Aztán találkoztunk valahol és egy idő múlva már nem számított, hogy ki a fiatalabb.

Személyesen jobbak az esélyeid, mint társkeresőn.

2013. jan. 21. 10:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok. Ezek szerint a te exed már meg is kapta a büntetését. Persze valószínűleg ő még erre nem jött rá, és lehet, hogy soha nem is fog rájönni, hogy ez már a büntetés.

Amúgy én is ebben a cipőben járok, mint te annyi különbséggel, hogy 1 gyerekem van, akinek már van saját családja, és pár évvel idősebb vagyok nálad. Én viszont most úgy vagyok a párkereséssel, hogy köszönöm nem kérek belőle, ha jön jön, ha nem jön nem jön. Most kezdem igazán élvezni, hogy azt csinálok, amit akarok, és akkor, amikor akarom. Lehet, hogy neked is így kellene, és akkor jönnének, nem tudom.

2013. jan. 21. 10:46
 13/20 A kérdező kommentje:
az én gyerkőceim 4 és 12 évesek.Nem társkeresőzök,bár próbálkoztam,de mint írtam nagyon lehangoló az eredmény...arról nem is beszélve,hogy a pasik jórésze a huszonéves kitétel mellé még cicababát is akar.
2013. jan. 21. 10:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély. Mikor összejöttem volt barátnőmmel, 31 éves volt és 3 gyereke. Mondjuk nem maradtunk együtt, de az egy dolog, 4 évig tartott kb. De azt hiszem neki már van is valakije megint. Meg mikor együtt voltunk is, mindig próbálkoztak nála. Tehát volt jelentkező.
2013. jan. 21. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez ismerős, olyan cicababát, akinek a feje csak dekorációnak van. Mert ezek fognak aztán istenként tekinteni rá, és minden perverziót elnézni neki, mert elhiszi, hogy ezt mindenki így csinálja.

De talán nyújt némi vigaszt az, hogy az ilyen cicababák igencsak kihalófélben vannak. Ahogy elnézem a környezetemben élő huszonéveseket, a nagy többségnél már ezek az "urak" nem nagyon rúghatnak labdába, igenis tudják mit akarnak, és az ilyenek szóba sem jöhetnek.

Te viszont ne add még fel teljesen a párkeresést, mert a te gyerekeidnek azért még szüksége lenne egy normális apaképre is, tudom, ezt a legnehezebb megtalálni. Az én lányom már 22 éves, férjnél van, neki már annyira nincs rá szüksége, azért nem nagyon vonz a párkeresés.

2013. jan. 21. 11:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnak most is van egy pasija holott 47 éves. Eddig is voltak, az előző jó 9 évig. Persze, hogy van esély, csak nyitott szemmel kell járni a világban.
2013. jan. 21. 13:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj sokfelé járni, aktív életet élni, így tudsz ismerkedni.

A szüleim baráti társaságában van egy nő, aki alig múltel 30, és elvált. Két gyerekkel. Elkezdett szórakozni járni, akkor társult a baráti társaságba is. Azóta három barátja is volt, az első elég rövidre sikeredett, de a másodikkal vagy tíz évig együtt voltak. A harmadikat két éve ismerte meg, most nagy a szerelem.

De mindig elsősorban magára figyel. Jól is néz ki, meg nem mondanád róla, hogy közelebb van az ötvenhez mint a negyvenhez, és a huszonéves lányával jár bulizni (nagyon jó kapcsolatuk van, mint két barátnő). Mivel nem fordult be, még most is nagyon vonzó nő.

A másik ilyen ismerősöm az anyósom: ő ötvenévesen került össze az első szerelmével, hamar össze is házasodtak (mire várjanak).

Szóval van ilyen, ne add fel. Ahogy a reklám mondja, törődj magaddal, légy vonzó és járj sokat közösségbe. Akkor ne aggódj, találsz partnert :)

2013. jan. 21. 14:08
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és hogy biztattok...csak nem könnyű úgy eljárni,hogy nincsennek barátok-mivel amíg férjén voltam szinte mindenki lemaradozott,illetve a meló miatt kevés a szabad időm,azt pedig egyenlőre a gyerekeimmel töltöm,hogy ne legyenek örökké a mamára passzolva...a tippek jók,majd valahogy megvalósítom őket.
2013. jan. 21. 14:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Kezdj el valamilyen tornára járni! Pl. jóga vagy bármi, ami érdekel. Jobban is érzed magad tőle, plusz megismerkedsz a csoporttársaiddal, és hátha tudsz velük barátkozni :)

Vagy pl. anyósom, akit írtam, elkezdett verset mondani és amatőr színjátszókörbe járni. Ezek tipikusan olyan helyek, ahova bátran mehetsz egyedül is, csak a gyerekeket passzold le addig :)

2013. jan. 21. 14:30
 20/20 anonim válasza:
Az en anyukam 42 evesen vallt el apukamtol ugy hogy ott voltam en es a ket masik hugom.2 ev mulva uj baratja lett es ossze is hazasodtak.
2013. jan. 21. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!