Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elegem van. A barátom non-stop román disco zenéket hallgat.

Figyelt kérdés
persze az igénytelenebb kategóriából
2013. jan. 20. 23:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Komolyra fordítva a szót: eléggé éretlen és életképtelen egy kapcsolat, ahol az eltérő zenei ízlés ekkora problémákat szül. Persze, nem mindegy, hogy hogy hallgatja, egész nap 100 decibellel bömbölteti, vagy pedig kulturáltan... de úgy vélem, ez pont egy olyan dolog, amit egy kicsit is komolyabb kapcsolatban gond nélkül lehet rendezni.

Vagy ha ennyire számít neked a zenei ízlés, akkor válassz párt ez alapján... láttam már erre is példát :D csak aztán ne csodálkozz, ha más tekintetben meg szinten aluli lesz a kapcsolat.

Egyébként kinkelnél pár ilyen zenét? Kíváncsi vagyok, mi neked az az elviselhetetlen igénytelen román zene. :)

(Persze ha nem kamukérdés.)

2013. jan. 21. 00:10
 12/27 anonim ***** válasza:
A húsdaráló project - pépes babafos c. szám talán jobb?
2013. jan. 21. 00:13
 13/27 A kérdező kommentje:

egész nap bömbölteti, reggeltől-estig. Még fülhallgatót sem tesz fel, hogy megkíméljen. Mintha direkt csinálná... szóltam már neki de nem nagyon érdekli, csak annyi a válasza rá, hogy "miért, tök jó...."

Nem linkelek, előbb leírtam az előadókat, keress utána, ott a youtube...

2013. jan. 21. 00:15
 14/27 anonim ***** válasza:
54%

De ezek tök jó elõadók!:)

Fõleg Inna!

2013. jan. 21. 00:18
 15/27 anonim ***** válasza:

Ezek nem román disco zenék, ezek az internacionális pop zenék legaljai amik még azt sem érdemlik meg hogy zenének lehessen nevezni ezeket a sz@rokat, egy szinten vannak a zsüsztin bíboros f.sadékokkal. Ezt hívják igazi és jó román zenének: [link]

Bár ez inkább cigós, de van itt már jobb is az igényesebb fajtából: [link]

2013. jan. 21. 00:23
 16/27 anonim ***** válasza:
Sztem meg hallgass maxon veleegyidôben jusztin bejber számokat vagy yanni-t vagy vmi operát és mondd meg hogyaddig nem zárod le amíg ôsem zárja le. Én ezt tenném a helyedben.
2013. jan. 21. 00:32
 17/27 anonim ***** válasza:
Ez olyan Balkán sztájlos... nem cigány.
2013. jan. 21. 00:56
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát ezt a számot a ternipe énekelte cigányul, az egy akusztikus változat, ez meg egy román feldolgozás.
2013. jan. 21. 01:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem a zene a probléma, hanem a viselkedése. Zenét hallgatni lehet úgy is, hogy azzal senkit nem zavarsz. Itt a probléma.
2013. jan. 21. 01:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatban számit, hogy a másik milyen zenét hallgat ?:)
2013. jan. 21. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!