Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvállalnátok egy ilyen alakú lányt?
Figyelt kérdés
Szóval egy teltebb, nagyobb csípőjű lánynak kevesebb esélye van mint egy vékonynak? Kort is írhattok! Köszi :)
2013. jan. 20. 23:11
2/15 anonim válasza:
Őket igen. (én legalább is.) Sokat számít az arc is...
3/15 anonim válasza:
Igen kevesebb esélye van, de ha a férfi testesebb akkor simán be. Sajna én vékony vagyok, szóval nálam kizárva. 20f
4/15 anonim válasza:
Lány vagyok, és mit meg nem adnék egy ilyen alakért.. Fú.. Sajnos a hízásnem sikerül.. :/
5/15 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem jön be az ilyen csaj. Bármilyen szép is az arca. Ellenben a haverjaim nagy többsége meg van veszve ha egy ilyen csajt meglát. Tehát sokkal több férfinak bejön - ezek szerint - mint amennyinek nem. Egyébként borotválod teljesen? :D
7/15 anonim válasza:
ilyen az normális alak! a túl vékony se túl jó.
8/15 anonim válasza:
Nekem is hasonló alakom van.
A baj ott van, hogy rengetegen dugnának meg, de ennek kb fele nem vállalna fel...
9/15 anonim válasza:
Ez állati jóféle, nem fér a faszom a gatyába.
10/15 anonim válasza:
Természetesen! Ilyen egy igazi nőies NŐ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!