Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én várok el túl sokat tőle,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én várok el túl sokat tőle, ha minden nap szeretnék beszélni?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy mondhatni elég komoly kapcsolatban vagyok, viszont nagyjából a hónap eleje óta valami megváltozott kettőnk közt. És nem én változtam, hanem Ő.

Vizsgaidőszak. Oké, megértem. Sokat kell tanulnia, és fáradt. Főleg, hogy elég rosszul áll néhány tantárgyból.

Túl sokat várok el tőle ebben a helyzetben, ha szeretném legalább minden nap hallani a hangját 10 percre? Én nem érzem így... Tegnap veszekedtünk emiatt(3 napig hívogattam mire felvette a telefont, máshol nem válaszolt semmire-akkor vette fel, amikor megfenyegettem sms-ben, hogyha nem válaszol, szakítok... Aztmondta aludt). Megmondtam neki, hogy én mostmár nem fogom keresni, amennyiben érdeklem, hívjon fel, ne csak én tegyek a kapcsolatunkért... Nem hívott.

Szerintetek? túl önző vagyok?

2013. jan. 20. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Ne legyél pióca
2013. jan. 20. 22:24
 12/16 Hanariko ***** válasza:
Érthető, hogy mindennap szeretnéd hallani a hangját, de ne legyél kiakadva ha mégsem jön össze, és ne fenyegetőzz szakítással és ne zaklasd. (egyébként előszörén is azt hittem hogy te vagy a lány :D)
2013. jan. 20. 22:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Napi 10 perccel tönkrevágnám az életét?

Azért fenyegettem meg, mert tudom, hogy mindig, mindenütt látta, hogy kerestem, és pont leszarta.... Annyira biztos futja az idejéből, hogy facebookon egy választ írjon 2 hét után...

2013. jan. 20. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Van fogalmad róla, hogy mennyire idegesítő lehet, hogy próbálsz ott lenni a seggében minden nap? Pont van jobb dolga.
2013. jan. 20. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Annyi az egész Te jobban szereted, mint ő Téged. Az hogy látta a fb-n is kerested, tudod pár bill. lenyomástól nem halt volna bele, hogy írjon Neked. Ez az én véleményem, a döntés viszont a Tied.
2013. jan. 20. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"Azért fenyegettem meg, mert tudom, hogy mindig, mindenütt látta, hogy kerestem, és pont leszarta."

Ebből úgyis az lesz hogy emiatt ő fog szakítani veled és a végén te fogsz szívni és könyörögni neki de akkor már késő lesz

2013. jan. 21. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!