Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott kapcsolat? Van még remény?
A barátommal nyolc hónapja vagyunk együtt. Régen sokat udvarolt, összejöttünk, én is beleszerettem, nagyon jó volt minden, imádtuk egymást, sokat voltunk együtt (nyári szünet)... Most sokmindenen összeveszünk, ha mondom, hogy jöjjön át velem hozzánk a hétvége végén, akkor leharapja a fejem, hogy miért nem lehet a saját családjával kicsit, stb... Féltékenykedem, ő is néha, a semmin is összeveszünk, nem vagyunk kedvesek egymással, semmi nem olyan, mint régen. Néhány nagy vitánál, mikor savazzunk egymást, sokszor felmerül a kérdés, hogy "akkor mégis miért vagy velem? nem kötelező, lehet szakítani is...". Aztán erre sosem kerül sor, de egyre csúnyábban beszélünk sokszor egymással...
Biztos ismerős mindenkinek a dolog, hogy az elején ha bénáztam valamit akkor mosolygott, és mondta, hogy aranyos vagyok, tetszik neki, most meg épphogy meg nem kérdezi, hogy hogy lehet ennyire balf*sz...
Most is együtt voltunk, nem volt semmi vita, de valahogy mégsem a régi a dolog. Jó hozzábújni, de nem olyan jó, mint volt. Szeretem, de a viták kiábrándítanak. Nem csókolózunk annyit. Nem szeretget. Ha hozzábújok elfordul. Oda szokott bújni, de nem is tudom, mintha régen jobban tekintettel lettünk volna egymásra.
Nem tudom kimondani, hogy legyen vége, és nem tudom, hogy mit akarok, de az tuti, hogy ez így nagyon nem jó. Nem tudom, min kéne változtatni, lehet csak elveszíteni félek, vagy nem tudom... Szeretem, de valami nagyon nem jó.:S 17L
Ez így egy egész ésszerű kapcsolatot mutat amit leírtál. ÉS ennek örülök. Sokszor az erős kapcsolatfüggők teszik tönkre saját maguknak azt ami a legfontosabb nekik, vagyis a kapcsolatukat.
De ezek szerint a te életed szól másról is. Nem vagytok egymásra cuppanva minden szabadidőtökben.
Ilyen pedig előfordul. Sajnos 17 évesen még elég nagy esélyed van rá hogy a harmincas éveitekben már nem lesztek együtt rég. Fiatalon az ember szeret kísérletezni és mér nem tartják kordában a régi szigorú erkölcsök. egy idő után a kíváncsiság kimozdítja a kapcsolatokat ha kevés tapasztalat volt előtte.
Ha úgy látod hogy provokálja a szakítást. Direkt gonosz veled akkor erről van szó. Üljetek le és beszéljétek meg. Fiatalok vagytok és nem köt még titeket egybe se gyűrű se gyerek. Ha nem tudtok a megszokással mit kezdeni még, mert még fiatalok vagytok és a kapcsolatból a tüzet szeretitek és nem a nyugodt egymás mellett ücsörgést attól még jó emberek vagytok.
Megismertétek egymást. Tudjátok mit várjatok a másiktól és már nem tudjátok egymást meglepni. Lehullott az álarc is (kb 5-6 hónap után már minden maszk lehull, de van hogy előbb) és most látjátok hogy valójában aranyosnak találja e hogy bénázol, illetve már te sem tetteted hogy nem érdekel olyan dolog ami miatt simán megbántódsz amúgy.
Ismerjétek meg egymást újra és döntsétek el, hogy tetszik a másik. Olyanok vagyunk mint a foton. Változunk a vizsgálat alatt úgy ahogy kell. Lehet hogy izgalmas lesz a "nincs több megjátszás és nincs több hazugság" játék így már hogy tudjátok hogy ezt játsszátok és a valódi, néha kicsit idegesítő másikat látjátok magatok előtt.
Igen, ez teljesen így van. Tényleg nem ugyanazt látjuk már egymásból, amit régen.
Félek, hogy megun, és dobni fog, mert tapasztalatot akar szerezni. Igazából ez logikus, nem köthetem magamhoz egy életre, és nem is akarom, csak félek, hogy egyszer ő mondja hamarabb, hogy megunt, és ezt dacból nem tudom majd elviselni...:S Nekem is eszembejut sokszor, hogy milyen lehet mással egy kapcsolat, egy összebújós este, de a másik oldalon meg ottvan az, hogy nagyon segítőkész, barátságos, otthon is segít, tehát nem egy félrelépős alkoholista verekedős férj lenne, hanem normális, szeretnivaló, és mikor erre gondolok, mindig az van benne, hogy nem tűnhet el az életemből, mert nem olyan könnyű hozzá hasonlót találni.
A másik, hogy ő az első szerelmem, akit szeretek, a csókon kívül mindenben az első, vele vesztettem el a szüzességem, neki mondom őszintén, hogy szeretem, ő az egyetlen akit szívesen ölelek meg, jó az illata, stb...:D Szóval annyi minden köt hozzá, amit nehéz lenne csak úgy elengedni, hogy persze, menj csak, nem szeretlek többé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!