Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott kapcsolat? Van még remény?
A barátommal nyolc hónapja vagyunk együtt. Régen sokat udvarolt, összejöttünk, én is beleszerettem, nagyon jó volt minden, imádtuk egymást, sokat voltunk együtt (nyári szünet)... Most sokmindenen összeveszünk, ha mondom, hogy jöjjön át velem hozzánk a hétvége végén, akkor leharapja a fejem, hogy miért nem lehet a saját családjával kicsit, stb... Féltékenykedem, ő is néha, a semmin is összeveszünk, nem vagyunk kedvesek egymással, semmi nem olyan, mint régen. Néhány nagy vitánál, mikor savazzunk egymást, sokszor felmerül a kérdés, hogy "akkor mégis miért vagy velem? nem kötelező, lehet szakítani is...". Aztán erre sosem kerül sor, de egyre csúnyábban beszélünk sokszor egymással...
Biztos ismerős mindenkinek a dolog, hogy az elején ha bénáztam valamit akkor mosolygott, és mondta, hogy aranyos vagyok, tetszik neki, most meg épphogy meg nem kérdezi, hogy hogy lehet ennyire balf*sz...
Most is együtt voltunk, nem volt semmi vita, de valahogy mégsem a régi a dolog. Jó hozzábújni, de nem olyan jó, mint volt. Szeretem, de a viták kiábrándítanak. Nem csókolózunk annyit. Nem szeretget. Ha hozzábújok elfordul. Oda szokott bújni, de nem is tudom, mintha régen jobban tekintettel lettünk volna egymásra.
Nem tudom kimondani, hogy legyen vége, és nem tudom, hogy mit akarok, de az tuti, hogy ez így nagyon nem jó. Nem tudom, min kéne változtatni, lehet csak elveszíteni félek, vagy nem tudom... Szeretem, de valami nagyon nem jó.:S 17L
Gery Chapman: Egymásra hangolva
Párkapcsolati tanácsadás, olvassátok el, nagyon tuti, nem valami humbug. Fent van neten.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 Vagyok.
Lehet, hogy valami családi problémája van? Valami baj tortént, amirol nem szeretne beszélni? Remény van persze.
Neem, vagyis akadhat, de azokról tudok. Esetleg betegség a családban, de egyébként az otthoni légkör kiegyensúlyozott, bár az apukája nagyon sokat dolgozik, de nagyon szeretik egymást, nagyon jó család.
Utolsó előtti, szerintem meg igenis ellaposodhat. Nyolc hónap alatt nem tudsz megunni valakit/valamit? Dehogynem. Ha nem történik semmi, és valamiért megharagszol rá, onnan kezdve elég könnyen romlik el a dolog. Már miért szakítanék vele, ha szeretem? Mivel imádom, és nem adott okot, hogy ez megváltozzon, így ha szakítanánk is, ő érdekelne, mert már miért is ne? Nem bántott, szeretjük egymást..
A kapcsolatokban nem számít a kor ! Onnantól kezdve, hogy együtt vagy valakivel koról függetlenül normális párkapcsolatban jönnek a problémák, amiket nektek kell megoldani. Nyilván nem olyan dolgok mint 30 évesen, de a kis problémák is ugyanolyan rosszak. A megoldás, ülj le beszéld meg vele, ne találgass, ne tanácsot kérj mástól. Csak te és ő tudod mi a helyzet és nem a barátnőd, a családod és a GYK fórumozói. Nem véletlenül van veled 8 hónapja és te sem gondolom
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)
Egyetértek. Beszéld meg vele ezeket! Ha szeret,ha veled akar maradni,úgyis meg tudjátok majd beszélni,hogy mi legyen.
19/L
Csak kérdezem de: Nem lehet hogy túl sok időt töltötök együtt?
Lehet neked az nulla nudli amit együtt töltötök és már akkor úgy érzed, hogy nincs is kapcsolatod ha egy napig nem beszéltek, de lehet ő ezt nem így érzi. Lehet hogy tényleg van más dolga is amit szeretne csinálni.
Volt kedvesem állandóan a nyakamon volt. Sokat veszekedtünk, hogy ha nem hívtam fel például nap közben mikor dolgoztam. Holott hozzám költözött. Reggel este együtt voltunk. Meg úgy általában amikor csak lehetett. Mindenhová mindig kísérgetnem kellett és mindig ki kellett valami jó kis programot találnom hogy ne unatkozzon. Ez még heti rendszerességgel is elég húzós volt, nem hogy napi. És e mellé folyamatosan keresnem kellett, ami eleinte imponált benne, később egy elcseszett házimunka lett a kapcsolat nekem, amin folyton dolgoznom kell ő mégis szenvedett attól, hogy nem vagyok hozzá elég figyelmes.
Közben minden amit tettem az szerinte azért volt mert én olyan fura vagyok és már nem szeretem. Ha hozzám bújt akkor nem érezte azt, ha ránéztem akkor nem úgy néztem rá.
A pohár akkor telt be amikor elutaztam egy hétre a munkám miatt egy hétvégi továbbképzésre Sopronba ő meg már előtte is duzzogott, hogy megint itt hagyom egy szó nélkül (kb fél éve tudtuk, hogy megyek) aztán mikor hazajöttem kiderült, hogy a barátnőivel elment egy ismerkedős buliba ahol az egyik srác nagyon rákattant. Majd összeeresztett minket. Szépen megbeszéltük a gyerekkel értelmesen és utána a volt kedvesemmel is.
Ezután egyszer még megpróbáltuk rendbehozni, de igazából már tudtuk hogy ennek semmi értelme így. Tök mindegy mit teszek ő csak az ürügyet keresi hogy szakíthasson és nem is velem van a baj. Mint embert állítólag szeret csak neki egy kapcsolat nem olyan mint ahogy én élem meg. kb 7 hónapot voltunk együtt. Mint barátok váltunk el, egyszer beszéltünk is azóta. Kicsit fura volt, mintha vissza akart volna valahogy jönni hozzám, de elhárítottam a közeledését. Azóta nem beszéltünk csak pár üdvözlést az ünnepeken. kb 4 éve lett vége.
25/f ő:21/l
Utolsó, ez tanulságos.
Lehet sajnos én is sokat nyomulok, mert annak is örülök, hogyha suli után a busza előtt összefutunk öt percre, és gyakran megkérdezem pl ezt, hogy mikor megy haza, nem kapok-e egy puszit, stb... Tudom, erről le kéne szoknom:/
Amúgy hétvégén vagyunk együtt, bár az én városomban tanul, máshol lakik, és bejárós, heti három edzése van, én is sportolok, így elég nehéz összeegyeztetni még a hétvégéket is. Sokszor csak otthon maradunk, filmet nézünk, összebújunk, stb, csak úgy elvagyunk, és vannak azok az alkalmak, mikor van vmi program, voltunk Londonban együtt, mert én mentem anyukámmal, jött egy osztálytársam, és ő is, néha mozizunk, most egy pesti utat tervezünk, mert van egy kiállítás, ami engem érdekel, és kérdeztem, hogy eljönne-e velem, mondta hogy igen, érdekes lehet (Murder-a gyilkos tárlat). Szóval vannak azért közös élmények is, de nem kötelező állandóan úton lenni vagy csinálni valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!