Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat ez vagy párkapcsolat, ami köztünk van?
Van egy srác, 3 hete "randizgatunk." neten ismerkedtünk meg egymást, aztán első randi alkalmával moziba mentünk, azon a héten mégegyszer találkoztunk, először valami pubba iszogattunk, aztán felhívott magához a lakásába, ott lesmárolt és szexelni is akart persze, de én nem akartam akkor.
Pár nap múlva megint taliztunk, megint az albijába kötöttünk ki és akkor már annyira kívántam, hogy orális szexig jutottunk. Aztán taliztunk még azon a héten 2x, de akkor menszeszem volt, viszont én őt orálisan... másik alkalommal pedig inni mentünk, taliztunk ismerősökkel, fel akart végül hívni megint, de inkább haza mentem. ezen besértődött.
Mikor utoljára találkoztunk ezen a héten, már lefeküdtünk (1x taliztunk).
Ezen kívül: minden nap órákat csetelünk a fb-on mindenféléről.
De! Ha együtt vagyunk és az utcán sétálunk nem fogja meg a kezem. Mikor találkozunk szájon csókol és mikor elköszönünk szintén szájon csókol, de ezen kívül (vagyis búcsuzás-találkozáson kívül nyilvános helyen még egyszer sem csókolt meg, pl. mikor vártunk a buszmegállóban, kocsmában stb.)
Viszont: Sokszor hazafurikázott a kocsijával, és mindig elkísért a buszmegállóba.
Szóval így néz ki a helyzetünk. Az a baj, hogy én kezdek belezúgni, hiába mondja a racionális énem, hogy nem kéne, mert akármikor dobhat... ez az érzésem, az a baj, hogy csak ideiglenesen vagyok neki jó, míg nem talál jobbat :( Erre így utalást nem tett, de valamiért ez érzem.
Még megfigyeltem, hogy sokszor előhozza a volt csajait, ami engem felettébb idegesít, de persze ezt előtte viccesen kezelem.
Szerintetek ő mit érezhet, komolyan gondolhatja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!