Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhatnék szenvedélyessé, hevesebbé?
Kapcsolatban, szexualitásban egyaránt. Nem sűrűn tapasztaltam meg, mi az a szeretet, így elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Nem tudok szenvedélyesen szeretni, nem tudok vadul szeretkezni (vagy úgy csak dugni lehet?), nem tudok - nem akarok apait-anyait beleadni, mert erőltetettnek érzem magam.
Nem szeretik ezt a nők, magam is tapasztalom. Mit kezdjek így magammal?
Az exeimmel eddig nem volt szenvedély. Teljesen azt hittem ilyenek a kapcsolatok... olyan semmis, uncsi lapos. Aztán utána találkoztam egy régi kedves ismerősömmel akivel lett egy kis több is köztünk. Annyira beindított a srác olyan szenvedélyesen csókolóztunk mint még soha senkivel. A szex is isteni volt. Aztán megbeszéltük, hogy vége. Azóta akivel találkoztam mind lenyűgöző srácok (nem az ágyban hanem udvarias, kedves, sokoldalú stb) de senkivel nem éreztem azt a szenvedélyt mint azzal a sráccal.
Szerintem még te se találkoztál azzal a személlyel akivel ennyire megvan a szenvedély és az összhang.
Nem kell változtatnod semmin. Eljön az ha itt az ideje;)
Most vettem csak észre, hogy ez elég régi kérdés, szóval a végén még megkérdezem: Nos, találkoztál már ezzel a személlyel?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!