Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti is felháborodnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is felháborodnátok, ha a pasitok mellettetek a telefonban mindenkinek azt mondaná, hogy dolga van, és nem pedig azt, hogy a barátnőjével van? Magyarul "dolognak" nevez a pasi.

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:55
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értitek, hát ilyen nincs.... Ennyi hülye egy rakáson...
2013. jan. 19. 20:21
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg, miért is csak ti fiúk írtok, miközben lányoknak tettem fel a kérdést? Menjetek a fikázó fórumba! Elég szomorú, hogy mindenbe bele köttök.
2013. jan. 19. 20:22
 23/34 anonim ***** válasza:
Miért nem fogadod el a válaszunkat?Szegény srácot sajnálom csak.
2013. jan. 19. 20:23
 24/34 A kérdező kommentje:
Mert a válaszaitokból ítélve segghülyék vagytok, mint a pasim...
2013. jan. 19. 20:24
 25/34 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi, de mindenki elmondja a véleményét ami szerintem logikus, te meg felkapod rajta a vizet.

Hogyha ebben a kontextusban vizsgálom, akkor már azt is értem, hogy miért okoz neked problémát, hogy a barátod azt mondja, hogy "dolga van". Ne csinálj bolhából elefántot. Tényleg lesznek még nagyobb problémáid, inkább örülj neki, hogy szeret, és nem csalt meg. :)

19/N

2013. jan. 19. 20:24
 26/34 anonim ***** válasza:
62%

Ja meg miután lesegghülyézed a pasidat... Akkor nem fer, hogy ő meg azt mondja, hogy DOLGA van? Utána keress problémákat a barátodban, miután magadban is kerestél. Hozd közös nevezőre. Vagy beszéljétek meg ketten.

Tudod, fejétől bűzlik a hal. :)

(utolsó voltam)

2013. jan. 19. 20:27
 27/34 A kérdező kommentje:
Azért kapom fel a vizet, mert senki nem ad normális választ, csak trollkodtok. És azért vagyok ki, mert teljesen kivagyok. Eddig minden rendben ment a kapcsolatunkban, minden szép volt, mindig a kedvére tettem, stb... És ma délután egy fiatal lány hangját hallottam a telefonban, neki is elhadarta, hogy dolga van és kikapcsolta a telefont. Azóta nem is beszéltem vele.
2013. jan. 19. 20:29
 28/34 anonim ***** válasza:
Hát így mindjárt más a történet... akkor neked nem azzal van problémád, hogy az mondta dolga van, hanem hogy kinek mondta, Jézus nem mindegy...
2013. jan. 19. 20:30
 29/34 anonim ***** válasza:

Nyugi cica.Mi normális választ adtunk.

Te meg segg hülyézel minket.

Véletlenül nem veled van baj?

2013. jan. 19. 20:35
 30/34 anonim ***** válasza:

Nézd ha a haverjainak mondta az, hogy dolga van, az szerintem nem számottevő. Viszont ha csajnak, akkor azt nagy valószínűséggel azért tette, mert a csaj elől el akarja titkolni, hogy veled van, vagy nem akarja őt megbántani azzal a tudattal, hogy most veled tölti az idejét. Ennek mindenképpen járj utána, legjobb megoldás ha leülsz és beszélgettek.

Saját bőrömön tapasztaltam, bár én voltam a "vonal" másik végén.

2013. jan. 19. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!