Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 22 évesen hogyan tudnék megismerkedni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Azért nem kapcsolatot írtam, mert tudom, hogy ahhoz mind anyagilag, mind érzelmileg több kellene, tehát belátom, hogy így tapasztalat nélkül nem fog menni elsőre.
Ennek ellenére tartom magam annyira, hogy biztosan van olyan nő aki szívesen töltené velem szabadidejét, tekintve hogy nem unalmas hétköznapokat élek.
Szerintetek?
2013. jan. 19. 17:16
11/16 A kérdező kommentje:
17:36 : Ne mindig a külsőségekkel gyertek! Ebben a kérdésben szó sem esett ilyenről...
2013. jan. 19. 17:39
12/16 szamo77db válasza:
Én ismerkedtem már jeligés újsághírdetés útján. Itt a neten is van ingyenes társkereső hírdetési oldal. Mindenfélét lehet hírdetni ott, de neked most a lány számít! És van külön társkereső rovat! Itt nem írom ki, de ha gondolod, írj egy privit és ott leírom neked. Tudom, hogy nagyon rossz egyedül!
13/16 anonim válasza:
Miért bántjátok? :( olyan gonosz megjegyzéseitek vannak. :(
Amúgy egyszerűen légy jó fej,ne legyél bunkó,tudd megnevettetni a lányt.sok lány szívéhez,ez a kulcs.És ne vedd figyelembe az itt leírt gonosz hozzászólásokat.
14/16 anonim válasza:
Lehet h a kérdésben nem volt szó külsőségekről, a lányoknak viszont csak azok számítanak.
15/16 anonim válasza:
kezdeményezz beszélgetést mondjuk. Nem kell a betanult hülye duma, ha valakivel összepasszoltok akkor úgyis magától fog jönni a téma
16/16 A kérdező kommentje:
17:41 : Ezt a többi rosszindulatú válasz közé tenném...
2013. jan. 19. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!