Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem barátom eme reakcióját?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, az utóbbi időkben elég sok rossz összegyűlt nekem, kicsivel több törődést igényeltem volna, de ezt nem kaptam meg. Egy ideig nem szóltam, csak próbáltam kicsikarni a törődését, avval, hogy én kicsit többet adtam, de ezt nem kaptam meg, igy eléggé eltávolodtam tőle, kicsit az érzelmek is leeresztettek bennem iránta. Ezt tegnap elmondtam neki, erre teljesen lesokkolódott, hogy miért nem szeretem már őt úgy. Mondtam, hogy beszéljük meg, mert nekem igy nem jó, de teljesen bepánikolt és közölte, hogy ne beszéljünk most ilyenekről. Azt mondta később megbeszéljük, de ne most. Azóta beszéltünk többször, felhivott, hogy hogy vagyok, nem megyek e át hozzá, hogy lesz a vasárnap délután, mit csinálunk, stb, de erről az egészről nem esett szó, én meg nem akarom felhozni, mert félek, hogy vita lesz belőle. Miért nem néz szembe a gondokkal? Most mi lehet a baj?

Én 22 vagyok, ő 27 éves.

2013. jan. 19. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok túl öreg és nagy bölcs sem de azt érzem a barátodon abból amit leírtál hogy fél fél szembenézni a gondokkal. Lehet halasztgatni dolgokat de nemérdemes azzal hogy most nem beszéltek róla nem oldódik meg, én úgy találkoznék vele ha előtte mondjuk mondod neki hogy ok de ezt tisztázni kell. Egy életetek van...
2013. jan. 19. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Érzelmileg kompromittált, és mivel egyben érzelmileg éretlen is, ezt nem tudja jól kezelni. (Ember.)

De én nem értem a férfitársaimat, komolyan. Nekem ha lenne barátnőm, minden törődést megkapna tőlem, és nem csak az kezdetben..

És persze a lányokat sem értem, mivel ez a kutyának nem kell. :D Na mindegy, szóval sajnos nem tudja jól kezelni a barátod ezt a helyzetet, és ez nem a te hibád.

Ki lehet hozni a kapcsolatot ebből a mélypontból, csak nem könnyű.

2013. jan. 19. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi nektek

szeretem őt :( csak kicsit meginogtam, de ez nem azt jelenti, hogy elhagynám őt

de ez igy nekem sem jó, és ha nem lesz változás nem lesz más választás sem

2013. jan. 19. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:

A férfi legérzékenyebb része az egoja. Ha egy nő azt mondja, bizonytalan az egy férfinál az egot sérti. Hisz felveti a lehetőségét, hogy a 'zsákmánya' elveszhet v elveheti más..

Az érzelmi hullámvölgy pedig normális. Minden kapcsolat így megy, így működik. Néha vissza kell vonni az érzéseinket, hogy átértékelhessük a másikkal való kapcsolatunkat. Igazából nem kellett volna elmondanod ezt neki mert ez csak átmeneti dolog.. Őt viszont kiütheted ezzel, akár úgy is hogy az ego befoltozásához más nőt keres.. (Egy férfi nem nő, mi nem úgy gondolkodunk mint ti. Nektek ez tök normális dolog, hogy elmondjátok, nekünk nem..)

2013. jan. 19. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:
hát kössz hármas, inkább bele kellene törődnöm, hogy már nem olyan odaadó, mintsem, hogy szóljak neki, hogy nekem ez igy nagyon nem jó?
2013. jan. 19. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Az elhagyást meg nem értem. Miért akarnád elhagyni? Azért mert nem azt teszi amit te szeretnél? Montad neki, hogy szarul vagy és több érzelemre vágysz? Vagy csak vártad, hogy 'észrevegye'?

Ja bocs, most olvasom, hogy nem szóltál.

Lányok!

A férfi NEM NŐ! Mi nem tudjuk, hogy ti mire gondoltok vagy mire vágytok. Soha nem is fogjuk tudni (lehet 30 év után sem, nemhogy 3 év után) Mi azt tudjuk, ha valaki mond valamit akkor az úgy van. Ha azt mondod, törődés kell akkor megkapod. Ha nem mondod akkor nem. Ha arra vágysz, hogy megkapd a törődést anélkül, hogy a másiknak elmondanád akkor nőkkel kell 'ismerkedned'. Ezért kidobni a barátod nagyon nagy butaság lenne mert ezen a téren EGY FÉRFI SEM lesz más!

Ő valószínüleg szeret, és ez nagyobb érték mint az, hogy akkor amikor te 'akartad' a figyelmét ő nem adta meg.. (amúgyis, ez olyan amin változtatni lehet. Beszéld meg vele, hogy legközelebb szólsz ha erre vágysz ő pedig igérje meg h ha ilyen igényed lesz, megadja amire vágysz.. és punktum. De könyörgöm, ne arra várj, hogy ő lépjen. Te bántottad meg, nem Ő téged..)

2013. jan. 19. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha megbántottad akkor miért is lenne ugyanolyan odaadó?

Ugye ez a történet ott indult, hogy neked sokminden összejött ő pedig 'nem vette ezt észre'. Majd te 'megbántottad' és utánna azt érzed problémának, hogy nem ugyanolyan odaadó? (Mert ugye azt feltételezhetem, hogy a sok rossz ami összejött nem állandó, hanem idővel elmúló érzések..)

2013. jan. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!