Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csalják meg a pasik a párjukat, de ha már éreznek is valamit a szerető iránt, mért nem tudnak továbblépni?
Azért mert a nőket szeretik minden féle szempontból kihasználni!
Az ilyen pasikkal ki kell ba*szni:-)
Valaki csak a kalandot keresi sztem. Nem akarja eldobni a biztos(nak látszó) párkapcsolatát, de kíváncsi, vagy a vére hajtja...
Ha vki meg párhuzamosan ápol két, három párkapcsolatot is, azzal súlyos mentális gondok vannak...
Egyébként sok oka lehet sztem, ha vki megcsalja a párját. De annak is, h miért nem szakít.
Azt tudom, hogy én soha nem csalnám meg a páromat, nem is flörtölök mással, mert őt szeretem, és nekem megfelel így, ahogy van, és a kapcsolatunktól is mindent megkapok, amire vágyom és szükségem van.
Viszont volt olyan srác, akit "megcsaltam", de azért az idézőjel, mert szex nem volt, és az eset után már nem is találkoztam vele, a szakítást is telefonon intéztem el. Tudom, nem szép dolog, de a srác sem volt egy nagy szerelem, meg én is kis fiatal fruska voltam.
23/L
Az én párom akivel már 5éve élek eggyütt,az idén csalt meg.Ő mondta h 1-szer,akivel meg megcsalt az az mondta hogy többször.Szinte szakítás lett belőle hajszál híján.
Én nagyon szeretem.Bízni 100%-ban nem tudok benne.Tök hülye vagyok,mert most neki fogok szülni gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!