Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az nagy szégyen, ha egy férfi sírni kezd?
bocs, de mekkora kőszívű ri.banc vagy te?
remélem ő agy el és talál olyat, aki megérti a fájdalmát. szánalmas vagy.
B.a.l.f.a.s.z.
Pszichológus nnna haggyámá'
Vegyél magadnak fakanalat xDxD aztán dugd fel a segged lyukába azt az 50 forintos fakanalat b.uz.i.k.á.m
Hülye vagy b@szd meg. Nekem januárban meghalt az anyai ági nagymamám, az apai is, és most került kórházba nagypapám is. Bár ő még nem halt meg, de elég sanszos. Szerinted? Nem azt mondom, hogy végigbőgöm a napom, de, ha nem tudom elterelni a gondolataimat, vagy ránézek egy közös képre, akkor megkönnyezem. Ciki, nem ciki ez van.
Buta vagy.
19/F
A pasid helyében én tennélek lapátra úgy mint a huzat..
Nincs már valakije te meg csak úgy elvárod h felejtse el, mintha mi sem történt volna? elment az eszed..
Ha csecsemő kora óta nevelte akkor valószínű úgy tekintett rá mint a saját anyjára.. Gondolkozz már ember.. Szereted őt? Neked ha meghalnak a szüleid nem sírsz? Ő is érző lény, nem egy fadarab..
Ne haragudj, de szánalmas, ahogyan gondolkozol erről. Nem érdemel meg téged, ha nem bízhatja rád a gyászát. Jobb is ha szakítasz vele, még találhat mást.
Vagy: elgondolkozol ezen az egészen, magadba nézel, és jobb emberré válsz, méltóvá a bizalmára. Ez is egy lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!