Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt mondja amit gondol? SEGÍTSÉG! SZERELMI TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGEM!
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel két évvel szerelmesek voltunk egymásba és vele volt az első csókom is, de én HÜLYE nem folytattam vele, hanem egy másik fiúval összejöttem... :( de most 1 év óta már megint tetszik és nagyon szeretem,szerelmes lettem belé újra, és már látom, h mit vesztettem!meg is mondtam neki, h szerelmes vok belé 1 évvel ezelőtt és azóta nem is reagált rá semmit, úgy tett mintha nem is történt volna semmi, de most szeptemberben már más volt... elkezdett nekem udvarolni,(csak az a baj,h ugyanezt csinálta más lányokkal is! :( ) és azt akarta h legyen több köztünk mint barátság, én egy kis ideig húztam ezt a dolgot és egyszer elmentem vele moziba és ott simogatott meg fogta a lábam és amikor kimentünk a teremből én nem bírtam türtőztetni magam és lesmároltam.. erre ő azt mondta h legyünk csak barátok!!!! :( és aztán másnap már nem is szólt hozzám,szemét volt nagyon és meg is bántott,de én még mindig szerettem,aztán eltelt 1 hét és megint elkezdett udvarolni! olyanokat írt h szeret, meg úgy hívott h gyönyörűségem meg stb... és írta h szerelmes belém,aztán utána gyorsan visszaírt h de csak barátként szeret!!!!én ezek után már nagyon elkeseredtem és elmondtam neki a teljes igazságot, h mennyire szeretem, erre ő azt írta h szeret ő is de ez még nem szerelem, még nem akar velem járni,de később esetleg...!és ezek után megint elkezdte ezt a szeretlek,hiányzol,te vagy a gyönyörűségem dumát,és a suliban is ölelget mint régen,de a többi lányt is ölelgeti...NA MOST AKK MI AZ ISTEN VAN??? MIÉRT CSINÁLJA AZT H SZERET MEG MINDEN ÉS AMIKOR ÉN BELEMENNÉK AKK HIRTELEN VISSZALÉP???(JÓ HOSSZÚRA SIKEREDETT...!!! :P )2013. jan. 18. 19:29
11/19 A kérdező kommentje:
hááát őszintén..olyan átlagos, de nem is nagyon vagyok az a népszerű fajta...
2013. jan. 18. 19:55
12/19 anonim válasza:
mondjuk még ha nem átlagos, hanem kivételesen ronda lennél, az sem adna okot arra, hogy hagyd magad "ugráltatni"
13/19 A kérdező kommentje:
magyarul akkor most el kéne felejtenem???
2013. jan. 18. 20:01
15/19 A kérdező kommentje:
ok...ez nehéz lesz...:( KÖSZI MINDENKINEK! :)
2013. jan. 18. 20:12
16/19 anonim válasza:
nekem is ilyesmi volt..hogy egyszer így szeretlek meg úgy és járjunk, máskor meg hogy inkább ne legyen köztünk semmi. Mikor elegem lett, megmondtam neki, hogy jó, hagyjon békén és ne keressen többé. 1 hétig nem keresett, majd megkeresett azzal, hogy nagyon szeret, és hogy azért hezitált mindig, mert a "farka irányította". Azt mondta nekem, hogy ő a szívével szeret, de neki fontos lenne a szex is, ám ismer engem, és tudja hogy velem várnia kéne. De hogy ő most már rájött, hogy fontosabbak az érzései mint a szex, és TÉNYLEG szeretne velem lenni. Sajnos addigra már elkésett..szóval a lényeg, hogy nincs kizárva, hogy ez áll a háttérben..bár attól függ milyen lány vagy
17/19 A kérdező kommentje:
hááát...végülis lehet, mert ő is mindig utalgatott a szexre, de tudja h velem is várnia kéne...hááát én elég bevállalós lány vok, de írtóra szeretett-hiányos is, na meg a kisebbségi komplexusom is ott van szóval nem könnyű velem...ha érted! :/
2013. jan. 18. 20:44
18/19 anonim válasza:
értem azthiszem. de ha ez állna mégis a háttérben akkor hagyd. ha valóban szeret akkor vár, ha pedig olyan, mint nekem volt ez..akkor egy idióta..
egyébként a másik verzió, pedig hogy tényleg csak bosszút áll és szórakozik veled. akármi is az oka, szerintem hagyd a srácot, ismerkedj másokkal..tudom nem könnyű de tedd meg az első lépést.
19/19 A kérdező kommentje:
értem...köszi szépen! :)
2013. jan. 19. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!