Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi ügy. Mit tegyek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi ügy. Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
14éves vagyok,a barátom 17 . Egy hónapja vagyunk együtt,szeretem őt, sőt azelőtt is szerettem. De van itt egy kis probléma . Tegnap facebookon elkezdtünk irkodni,és elmondta mi volt suliba. Csajokról kezdett beszélni. Hogy az a fekte hajú szép volt meg így. Azelőtt is néha volt szó ilyenről. Néha úgy rám jön az,hogy utállom,gyűlölöm,de közben meg nem tudom mi lenne velem nélküle :( Veletek is volt már valami ilyen?

#szerelem-ügy
2013. jan. 15. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben holnap megrángatnám a fekete haját annak a lánynak..elfogja venni tőled életed szerelmét. Sajnálom.
2013. jan. 15. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szépen,őszintén elmondod Neki,mennyire bánt,mikor más lányokkal flörtöl,kikezd,és ezt még az orrod alá is dörgöli,vagy amikor másokról beszél,és dicséri őket.Elmondhatod,hogy rosszul esik,megalázónak érzed,mert Te szerelmes vagy,és fáj,amikor ilyenekkel traktál.Ha ennek ellenére sem hagy fel ezzel,akkor nem becsül Téged.Olyankor meg hagyni kell,mert soha nem fog tisztelni,mindig csajozni fog.
2013. jan. 15. 16:35
 3/4 anonim válasza:
nagyon gyorsan beszélj a csajjal hogy kattanjon le a barátodrol mert ennek nem lesz jo vége...ha igazán szeret téged a barátod akkor nem fog ott hagyni egy másik szép nöért..amugy nagyon sok fiu ilyen hogy mondja hogy milyen szép volt ez meg az a csaj.szoval ne félj beszélj a barátoddal is hogy neked ne mondja mert azért nem jo neked se :)
2013. jan. 15. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :))
2013. jan. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!