Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? 2 napja szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? 2 napja szakítottunk a barátommal. Már nem működött, de én nagyon szeretem Őt! Mindenről Ő jut eszembe és nemtudok másra gondolni csak a közös emlékekre.

Figyelt kérdés
4 év volt,annyira sajnálom igazán szeretem.Tiszta szívemből.Tudom visszanézni nem szabad és nem is akarok(bár szaladnék hozzá,ha hívna :\'()de mit tegyek?Nem akarok hónapokat szenvedni főleg nem éveket...azt mondják ahány évet lehúztatok annak a feléig tart a szenvedés.Igaz ez?Ugye nem?Ugyanakkor sajnálom is "elfelejteni" ezt a sok szépet...lesz még valaha ilyen?Anyira rossz...főleg ez az önsajnálat...kikészít.
2009. aug. 30. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem írtózatosan sokat segített, hogy volt mibe belemerülnöm a szakítás után. Mi 2 évig jártunk,pont az érettségi évemben szakítottunk,volt mit kezdenem magammal,beletemetkeztem a tanulásba és sok közös programot csináltunk a barátnőimmel. Persze a kötelező hónapok nekem is megvoltak,anélkül nem lehet megúszni, hidd el,hogy szenvedni kell, később majd lassan elmúlik. Nekem úgy fél év volt talán 8 hónap. De nekem sokat segített,hogy egyáltalán nem beszéltünk utána,ez felgyorsította a folyamatot. :) Megértem h 4 év az ennek a duplája,de az idő mindent meggyógyít,ez tényleg igaz.

2009. szept. 2. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem akarsz szenvedni? Senki sem akar. De minél jobban szeretted vagy szereted annál jobban fáj. És ha tényleg ennyire egybefonódott az életetek akkor csak rosszabb lesz. Először átesel ezen a pánikon hogy szakítottatok aztán csak egyre jobban kezd el hiányozni...ez egy ilyen dolog. Végig kell járni az utat. Fájdalomra enyhülést csak egyetlen dolog hozhat, mégpedig az ha újra látod. Semmi más. Hogy a fájdalmat ki meddig éli meg arra nincs szabály. Holnap találkozhatsz álmaid féfijával is. Jövőbe nézni senki nem tud. Holnap akár szerelmes is lehetsz másba. Persze nem valószínű. A gondolataidat elterelheted percekre, talán órákra barátok segítségével. Vagy akár egy jó filmmel. Viszont ajánlom hogy az utcán mikor bárhova mész hallgass zenét, javít valamit a közérzeten. Azt mondják hogy az idő majd mindent megold...de a széttépettség érzése megmarad. Az ellen semmit nem tehetsz. Meg kell élned, el kell számolnod azzal hogy vége lett. 25F
2009. szept. 2. 12:47
 13/15 anonim válasza:

Sziia!

Hát én is voltam/vagyok ilyen cipőbe!

Én azt csinálom hogy többet vagyok a barátaimmal és ők segítenek kilábalni ebből a helyzetből és elterelik a figyelmem!Ami rá emlékeztetett azt betettem egy kis dobozkába és elrejtettem a szekrénybe hogy ne is lássam !Sírd ki magad hidd el jobb lesz!Megkönnyebbülsz!

Ha vissza akarod kapni akkor ne keresd őt hagy hogy ő közeledjen feléd!Nálam is ez volt a helyzet majdnem csak mi 2 évig jártunk és elhagyott egy másik csajért!Azóta is szeretem :(remélem segítettem ha nem is sokat de egy kicsit azért remélem!fel a fejjel !légy erős!!:)

19/L

2009. szept. 2. 12:51
 14/15 anonim válasza:
HÁt ugyanez történt velem is... már több mint egy hónapja szenvedek. nem tudok mit mondani akit tiszta szívből szeretünk azt nem lehet elfelejteni...erre aligha van gyógyír. pl nekem ő volt a tökéletes, azt hittem kicsivel tovább tart... erre miután hazajöttünk egy csodálatos nyaralásról bekerültem a kórházba és ott szakított... gondold el... minden összejött... egy megsebzett szív sokáig vérzik.és angyon nehéz elállítani. mindenkinél máshogy éli meg. pl ő már teljesen elfelejtett elment másik suliba, gondolom lassan új barátnője lesz, pedig tudja mennyire szeretem. ezellen nincs mit tenni. aki tud az tovább lép aki nem az befordul mint. ne légy ilyen. én már nem tudok mit tenni barátaim sincsenek és a szüleimmel sem beszélhetek erről.próbáld meg kiönteni a lelked. talán jobb lesz. én még azt sem tudtam. talán soha nem lépek túl rajta. és nekem nem is kell más. ebben a mai világban ha őt ennyire félreismertem akkor a többiről ne is beszéljünk...
2009. szept. 2. 21:20
 15/15 anonim válasza:

én pontosan ugyanigy vagyok mint te :(

ha nem lenne gond elkérném az msncímed ha van és akkor ott tudnánk beszélni...:(

2010. máj. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!