Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként vagy nőként könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként vagy nőként könnyebb az élet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hogy könnyebb-e azt nem tudom, mindkét nemben vannak olyanok akiknek könnyű és olyanok, akiknek nagyon nehéz. Én nő vagyok és nagyon örülök neki, nekem nem "nehéz" az élet.
2013. jan. 18. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet összehasonlítani.

Én személy szerint a nőktől csak az orgazmust irigylem.

Amúgy tökéletesen megfelel nekem a férfi élet

2013. jan. 18. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Csillagharcosként
2013. jan. 18. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nőként azt mondom, hogy a nőknek. Családban, iskolában, egyetemen, munkakeresésben is ezt tapasztalom. Sok munkám volt, ahova férfit fel se vettek volna... kis pozitív diszkrimináció a nőkkel szemben :P Irodai, marketinges, pénzügyi jellegű területeken dolgoztam eddig és egyszerűen alig vesznek fel férfiakat ilyen munkakörökbe.

Szexről nem is beszélve. Sok fiú panaszkodik, hogy nehéz neki párt találni, nőként ilyet sose tapasztaltam.

Lehet, hogy kétszáz éve nehezebb volt a nőknek (nem vagyok benne biztos), vagy Afrika közepén is elég szar lehet nőnek lenni, de hogy Európában, Amerikában, a fejlett világban most könnyebb nekünk, mint a férfiaknak, az szerintem nyilvánvaló.

26/N

2013. jan. 18. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy őszinte nő....
2013. jan. 18. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:

csak akkor nehezebb férfiként, ha csúnya vagy, de nem bírod ki hosszabb ideig egyedül / szex nélkül, vagy szar végzettséged / állásod van

tehát átlagosan, ezek alapján nehezebbnek tűnik

2013. jan. 18. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nőként, és nem kicsit könnyebb!
2013. jan. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!